Sayfa 764/931 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Arkadaşlar şaka bir yana ben şu anda işyata para koymadım ,bana atfen dolaylı dolaysız yorum yapılmazsa bu topiğe yazmayı bırakabilirim.Ben öylesine yazıyorum siz bana bakmayın.Briç seyrederken başkasının eline yorum yapmak gibi bir durum oluyor.Şu anda param albaraka ve gümüşte o yatırımlar yatay gidiyor heyecan yok ondan biraz bu sayfaya fazla yazdım.Herkes kendi aklını dinlesin benim yazdıklarımı okuyun geçin sadece

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Göreceğiz artık.SPK dan günlük portföy değerini takip mümkün.Siz günlük bakıyormusunuz net aktif değerine.
    Bakıyorum tabiki.
    Portföy değerini geçemez diye bı kural yok.
    Bı sürü YO portföy değerlerinin çok uzerindeler ve temettü verimleride düşük..
    Düşük faiz ortamında isyat dikkat çekiyor vereceği temettuyle..
    2021 Mart sonuna kadar 16 ayda en kotu toplam 50 krs temettü verir..vergide yok..
    157 fiyata göre %32 net verim demek..
    Elinde büyük miktar mal tutan kurumsallar için çok cazip bı oran..
    Portföy değerinin üzerinde seyrederse daha çok talebi olur, gideceği yerin ucu bucağı yok diye)))

Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Bir insan kar edip sattığı bir hisseye neden gönül bağını kesemez.. Elindeki hisseyi satan hiç kimse hissenin daha yukarı gitmesini istemez.. Neden siz ce?
    Çünkü speğim,düşsün istiyorum düşünce alacağım.Hey allahım borsada insan nelerle karşılaşıyor.Ya bu topiğe benim yüzlerce entry im var ,eski sayfaları hiç mi okumazsınız arkadaşlar.Tamam dediğiniz gibi olsun 40 kuruş temettü verecek,bu zamanda en az 5 katına gitmesi lazım,bismillah dedi mi 2 de soluğu alır,5 e kadar yolu var.Bu da son yazım herkese bol kazançlar.Saygılar sevgiler.

Ben bu kağıtdan çıktım 1.07 den güneş sigorta altım 1.65 1.70 ortalama ile güneşleri de sattım,işyatda alacağımdan fazlasını aldım zaten şimdi albaraka ve gümüş alıyorum.İşyatdan artık beklentim yok düşse de bu ara almam gümüş alıyorum daha ne yazayım yahu.Neyse herkese bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben bu kağıtdan çıktım 1.07 den güneş sigorta altım 1.65 1.70 ortalama ile güneşleri de sattım,işyatda alacağımdan fazlasını aldım zaten şimdi albaraka ve gümüş alıyorum.İşyatdan artık beklentim yok düşse de bu ara almam gümüş alıyorum daha ne yazayım yahu.Neyse herkese bol kazançlar
    bizene sizin işlemlerinizden nasıl bir egolu insanlar var bu topikte isyat satıp daha fazla kazandım bu 3 oldu galiba biz satmıyoruz malı olmayan lütfen yazmasın insanların kafasını karıştırıp hakka girmeyin tahta düşer gider malınız yoksa sizi ilgilendirmez...

Alıntı Originally Posted by apollo Yazıyı Oku
    bizene sizin işlemlerinizden nasıl bir egolu insanlar var bu topikte isyat satıp daha fazla kazandım bu 3 oldu galiba biz satmıyoruz malı olmayan lütfen yazmasın insanların kafasını karıştırıp hakka girmeyin tahta düşer gider malınız yoksa sizi ilgilendirmez...
    Nokta.....

Alıntı Originally Posted by apollo Yazıyı Oku
    O yazdıklarımı işyatı sattım diye pişman olup yazıyorum sanmayın diye yazdım.Ben sattıktan sonra da kağıt piyasa değeri özsermayesine eşitlenene kadar yazdığım tek entry yok.Bir noktaya dikkat çekeyim diye bir entry girdim olayın geldiği yere bak.Elimde az bişi kaldı onlar evladiyelik satmıyorum diye yazıp gene topiğe yazabilirdim,ama adetim değildir ,ne yaptıysam onu yazarım aldığım zamanda şu nedenle aldım derim sattığım zamanda şu nedenle sattım derim.Neyse bu yeni işyatçı arkadaşlar onca yıldır kafa patlattığım kağıdı benden iyi biliyorlar zaten her şey gönlünüzce olsun bol kazançlar,bana atfen yazmayın da cevap yazmak zorunda kalmıyayım.

Alıntı Originally Posted by Temettü Gezgini Yazıyı Oku
    Biri sürekli satıyor ama 100k lot 1.56dan alım geldi.
    Hoşgeldin, temettü yatırımcılarını aramızda görmek keyif veriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    “The trend is your friend until the end when it bends.” - Ed Seykota

Sayfa 764/931 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •