ben bazen terasta bile bunalıyorum.
24 m2 evi alan adam ne yapıyor acaba ? acayip merak içindeyim.
![]()
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
ben bazen terasta bile bunalıyorum.
24 m2 evi alan adam ne yapıyor acaba ? acayip merak içindeyim.
![]()
şehirlerindeki yeşil alan seviyesinden memnun olanların oranı: istanbulda %30 mertebesinde bir memnuniyetsiz kitlesi var. mavinin tonu arttıkça memnun kitle oranı artıyor. koyu kırmızıya doğru memnun olmayan kitle oranı artıyor.
yeni rakamlarla bu oran artmıştır kuvvetle muhtemel. gelecekte estetik kaygılar arttıkça bu oran (memnun olmayan oranı) daha da artar. kümes gibi evlerin %30-40 iskontolu olması üzerinden konformist yorumlarla emlak sektörünün seviyesini belirlemeye çalışanların hayal kırıklığına uğraması kaçınılmaz. artık bir şehir yerine bir köy/varoş halini almış bir yere yatırım yaptıklarını yakında anlayacaklar. her açıdan sürdürülemez dinamikler üzerine inşa edilmiş bir yapılaşma istanbul da olan.
![]()
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bak sen de bilmiyorsun işte..Böyle bir durumda pişmanlık yasası var.Yani geriye dönüş var.Geçmişte ödemediğin vergiyi ödersin..
Yani senin bildiğin gibi ağlayıp af istemesine, o cezayı mecburen ödemesine gerek yok..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
aynı kategoride olmayan bir şey bu yaptığın karşılaştırma.
yazımın ruhuna aykırı bir şey getiremedin.
pişmanlık yasasını bilmeyebilirsin, zira konjektürel olarak ortaya çıkan bir şey. kaldı ki öyle ya da böyle ödüyorsan mecburen ödemiş oluyorsun zaten. sıkıyorsa ödeme o zaman. madem ödemek zorunda hissediyorsun kendini, ve geçmişte ödememişsin, o zaman şimdi ki mecburiyettir hayatının sonraki evreleri için.
ayrıca, temel alım-satım kanun ve esasları şu anda olan konumuz. onu bileceksin. kaldı ki alım-satım yaparken araştırmaların neticesinde (yapman gerekir) her şey ortaya çıkıyor.
kasaptan kıyma almıyorsun, yerine göre milyon tl harcayacak ve bir yatırım yapacaksın. bütün önemli esasları bilmiyorsan bile öğreneceksin. ezbere gerek yok. haaaa, hiç bir şey öğrenmeye çalışmadan alım satım yaparsan suç zaten yine vatandaştadır, ağlamaması gerekir.
Son düzenleme : discretus; 24-12-2017 saat: 18:21.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
280 Milyonluk ABD'de 45 Milyon evsiz var.
Tr.henuz gerceklerle karsilasmadi, aile, akraba, kira odemeden konut isgali seklinde devam ediyor.
Konutun dogal talebi diye bir sey olamaz, bu konutlara istenen fiyatlari karsilama gucu talebi belirler.
Bu fiyatlara gore konut arzindan da soz edilemez, konut karaborsasi bu.
Muteahhite henuz bu elde kalan konutlarin ucu girmedi, hala karaborsa giderim saniyor.
Vergi, isitma, bakim tutum odese, esek gibi cekecek fiyati asagiya.
bu arada seküler ahlak kavramına neden daha çok ihtiyaç duyduğumuz ortaya çıkıyor.
adamlar ödenmemiş vergiyi, "pişmanlık var, ödersin sıyırırsın bu mevzudan" deyip normalleştiriyor. ve aklınca tezat oluşturmaya çalışıyor.
mevcut müsrif ve savurgan zihniyet tarafından senin bilinçli biçimde geçmişte ödemediğin vergi için bana çıkarılan ek vergiler (bütçeyi denkleştirmek için) konusuna girmiyorum bile. bunu anlayacak bir seviye henuz oluşmadı bu ülkede.
Son düzenleme : discretus; 24-12-2017 saat: 18:23.
Olayı iyice saptırdın.Söylemediğim şeyleri de söylemişim gibi çarpıtıyorsun..Onu bileceksin bunu bileceksin oy verdin suçlusun diyerekten kısa yoldan yırtıyorsun.
Ek olarak sen 4/4 vatandaşsın ne diyeyim alkışlayayim.[emoji106]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer İmleri