Sayfa 764/989 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 7912 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Destek 57 miydi diye sorduk gelmez diye ekleme yaptık.Demekki gelirmiş.
    Bu şirketin sahipleri ortada ...
    Beklenti ne olursa olsun önemli olan şirketin sahibi duzgun güvenilir olmasi.Varmi bunda öyle duzgun guvenilir bir patron yok...Yazıklar olsun.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aynen öyle patron istemezse tek kademe bile oynatamazlar. Sahipli kağıtlarda sahibi ne isterse o olur. Biz bize ancak bu kadar oluyor. Söyleyecek söz çok ama ne yeri ne zamanı. Endeksin yeşile dönmesi mal boşaltmak için hergün yapılıyor. Ecnebi bu fiyatlardan bile tek lot mal almaz. Adamlar zerre güvenmiyor baştaki zata.Haklı da

2. ...................................
    Son düzenleme : unsali; 11-10-2024 saat: 18:16. Sebep: yanlış oldu

3. Bir kaç haftadır yazdığım olay en ufak toplayan yok bu beklentiler yazılan çizilenle kalıyor burda kendü kendimize normalde yakın zaman beklenti olsa uçururlardı coktan acı ama gercek

4. her kuşu halletiniz bi leylek kaldı ha alım yerini sen iyi bilirsin 47 den ekliyorum derken biz uyardık sonuç ortada temeli sağlam bilanço şöyle diye diye ky nin üstüne yıkıldı enkazınız müşteri çekmek için utanmasan takla atacaksın omurga onur önemli şeyler

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar egegübrenin yanında BYD beklentisini almak isteyenler bence berkosanı da takibe almalarında fayda var..geçen günlerde berkosanın genel kurulu oldu...orada patron enis bey ,BYD türkiyede fabrika kurarsa benden mal almak için görüşmeye gelecektir demiş...çok kaliteli vede katma değeri yüksek ürün üretiyoruz demiş...berkosanın zaten avrupanın otomotivin kalbi olan ispanya ve sırbıstanda otomotiv sektörüne yönelik üretim yapan fabrikaları var..berkosan bebek hissedir...finansalları çok iyi, ihracat oranı çok yüksek...döviz pozisyonu yüksek , büyüyen bir şirket...yılda 150 bin adet üretecek bir fabrikaya ürün verecek bir bebek şirket ileride çok büyür...

dediğim gibi arkadaşlar ilgili olanlar araştırıp incelesin...ileride byd fabrikayı kurduğunda herkes byd ye kim mal veriyor diye araştırma yapıp pozisyonlar almaya başlayacak...benim hem egegübrede hem de berkosanda ciddi pozisyonlarım var...kimseye tavsiye vermiyorum ama araştırın aklınıza yatıyorsa olası bir uzun vadeli alımlar için uygun yerleri gözetleyin diyorum..

5. byd liman tavan tavan diye diye şu endekste 2 ayda 2x yapan hisse hala gidecek sandılar keko ah'ın çok senin ah'ın yarın bir gün maliyetine gelir çantacı olursun bunda da tlgrm'da haftalık rsi de nu var dediğimde karşı çıkanlar olmuştu endeksi hiç bahane etmesinler endeksle işi yok diyorlardı neyse keko ve benzeri kişilerden masal dinlemeye devam

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    byd liman tavan tavan diye diye şu endekste 2 ayda 2x yapan hisse hala gidecek sandılar keko ah'ın çok senin ah'ın yarın bir gün maliyetine gelir çantacı olursun bunda da tlgrm'da haftalık rsi de nu var dediğimde karşı çıkanlar olmuştu endeksi hiç bahane etmesinler endeksle işi yok diyorlardı neyse keko ve benzeri kişilerden masal dinlemeye devam
    ya arkadaşım senin başka işin yokmu ,herkesin morali bozuk zaten ,gelip burda da kafa ütülüyosun . bize yararlı bilgi paylaş ,yoksa buranın tadını tuzunu bozma ,kafa ütüleme ..madem yazacaksan taşladığın şahsın özelinden yaz ,bizi daha fazla sıkma ...

7. burası bilgi paylaşma ve yaralanma yeri taş atma yeri değil .saygısızlık yapmayın ...

Sayfa 764/989 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •