Sayfa 764/987 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

BOTAŞ : Gürbülak-Ağrı giriş noktalarından Türkiye'ye verilen doğal gazın İran tarafındaki doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 20 Ocak'tan itibaren 10 gün boyuna yapılamayacağını açıkladı.

Arızanın daha kısa sürede giderilmesi için İranlı muhataplarımız nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş ve konu hassasiyetle takip edilmektedir. Elektrik ve doğal gaz sistem dengesinin korunması amacıyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olmak ve kesinti planları önceden bildirilmek suretiyle, doğal gaz tüketiminde kısıtlamalar yapılacaktır.

Mevsim normallerinin altında seyreden olumsuz hava koşullarına rağmen diğer tüketicilerin kısıtlamalardan etkilenmemesi için tüm önlemler alınmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    biz de onceki filmden bahsediyoruz ustad faruk peker oynuyo ama bilinç altı kenan kalav diyor
    Türk sineması hakkında biraz zayıfım abi
    ytd..

Bireysel nitelikli yatırımcılarda MB ile swap anlaşması yapabiliyoz mu?ytd

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    BOTAŞ : Gürbülak-Ağrı giriş noktalarından Türkiye'ye verilen doğal gazın İran tarafındaki doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 20 Ocak'tan itibaren 10 gün boyuna yapılamayacağını açıkladı.

Arızanın daha kısa sürede giderilmesi için İranlı muhataplarımız nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş ve konu hassasiyetle takip edilmektedir. Elektrik ve doğal gaz sistem dengesinin korunması amacıyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olmak ve kesinti planları önceden bildirilmek suretiyle, doğal gaz tüketiminde kısıtlamalar yapılacaktır.

Mevsim normallerinin altında seyreden olumsuz hava koşullarına rağmen diğer tüketicilerin kısıtlamalardan etkilenmemesi için tüm önlemler alınmıştır.
    umuyorum ki bu işin altında, düşündüğüm durum yoktur...

malum, geçen gün de suriye sınıra yakın geçen kuzey ırak petrol hattında nedeni açıklanmayan bir patlama olmuştu..

ukranya'ya SİHA mı satmıştı birileri?

Rusya, ABD gibi devletlere canım istedi senin tarafındayım, yok olmadı karşı taraftayım aptallığı üzerinden bir diplomatik yaklaşım son derece risklidir..hele de şu zamanda...
    ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    hayır yapamaz..
    ytd..

https://www.bloomberght.com/cbq-turk...iz-2296949-amp. Katarlı din ve swap kardeslerimiz kur oynaklıgının sopasını yemiş...fed faiz artırdıktan sonra biraz zor swaba gelir...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    yabancı para dönüşümlü kur korumalı mevduat swap sayılır
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    20 yılda ülkeyi o kadar şaha kaldırdılar ki,(!) Yılbaşı hediyyesi olarak Maliye Bakanlığı , Aracı kurumdan gelen telefon ile öğrendim ki hisse senetlerime E- Haciz koymuş.Borcun içeriğini görmek ,hacze itiraz ve taksitlendireyim diye Vergi dairesine gittim..Ne mümkün.!?
    Dedikleri;hacize konu borcu Şakkadanak ödeyeceksin.!
    Kalanlarına da faiz ekleyip,% 20 sini de peşin verip ,taksit yaparız..Aksi takdirde banka /yatırım hesaplarında para edecek ne bulursak Şakkadanak haciz koyup alırız..!
    Sinirlerim bozuldu..
    Oradaki memura söyledim, gücünüz bbenim gibi gariban vatandaşa yetiyor, işinize gelince şirketlerin vergi borcunu tek kalemde siliyorsunuz..!
    Sonuç:Hisse senetlerim zararına satıldı,maliyenin hesabına para aktarıldı..
    .
    Garibanın parasıyla oynamak kolay...

Sayfa 764/987 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •