Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
14.980,00 9.99 14:48
159,70 9.99 14:48
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 14:50
28,44 -8.14 14:50
3,33 -8.01 14:50
539.997,50 -7.71 13:55
91,50 -7.11 14:50
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.180.038.423,75 14:50
5.995.591.208,25 14:50
5.866.293.926,38 14:50
5.468.540.283,74 14:50
5.385.985.120,05 14:50
Tüm Hisseler
Sayfa 764/964 ÝlkÝlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,105 - 6,112 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Türkiye ile Azerbaycan’ýn Ýsrail tavrý farklýlaþtý

Gazze savaþý öncesinde Ýsrail ile Türkiye arasýndaki yakýnlaþmada rol oynayan Azerbaycan'ýn, 7 Ekim sonrasýndaki süreçte Ankara'dan farklý söylemi dikkat çekiyor. Azerbaycan petrol þirketi Socar, iki hafta önce Akdeniz'de gaz aramak için Ýsrail'den lisans aldý.

https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...lasti-7860689/
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

Kýydýlar ona.

Bist Bist

Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Kýydýlar ona.

Bist Bist
    Mevcut Ekonomi yöneticileri ile bu borsa bir yere gitmez...Damat ekolü lazým ,

4. Bu pazar çok sert fýrtýnanýn ardýndan þiddetli yaðmur geldi. 10 dk. sonra 2 yaþýndaki binanýn en üst katýnda oturduðum dairenin oda tavanýndan su damlacýklarý düþmeye baþladý. Hemen çatýya çýktým, çatýda kiremit deðil þýngýl dedikleri membran örtü konmuþ , fýrtýnada 10 metrekare kadar bölümü uçmuþ. Yönetici kadýný arýyorum köydeymiþ. En üstte oturan 6 dairenin tek tek kapýsýný çaldýðýmda 2 kiracý çýktý, diðerleri boþmuþ sahipleri de yurtdýþýndaymýþ. Kiracýlar '' bize ne abi çatýdan. Yarýn taþýnýr gideriz baþka yeni daireye '' diyerek yardýmý reddettiler. Müteahhidi aradým, hastanede yatýyorum dedi.

Tek baþýma 2 saat uðraþarak açýlan bölüme naylon örtü gerdim. Çatý arasýna dolan 18 kova suyu da tahliye ettim. Apartman grubuna resimleri attým. Þu ana kadar teþekkür eden veya ne olduðunu soran olmadý.. Bugün noter getirerek resimli-videolu hasar tespiti yaptýrdým. Mahkeme acil hallerde bunu delil sayabiliyor. Aslýnda sulh hakiminden bilirkiþi tespiti en saðlamý. Sonra düþündüm ; bina da oturan bu embesil topluluðuna neden iyilik yapayým ki dedim. Müteahhit ve babasýnýn binada 4 dükkan 2 daireleri var. Biraz önce hastaneden dükkana gelmiþ '' Abi, çok üzüldüm. zararýn neyse karþýlamaya hazýrým. Hiç mahkemeyle uðraþma. Tek isteðim diðerlerine ön ayak olma. Ne halleri varsa görsün cahiller '' dedi. Tereddütsüz kabul ettim. 2 ay içinde yeni yaptýðý yakýndaki bir binadan ara katla takas yapacaðýz. Sonuçta akýllý adam müteahhit. Ýþi bilenin diðerlerini uyandýrmasýndan sa uzaklaþtýrýyor.

Böylece uzun hukuk mücadelesine gerek kalmadý.

Alýntý Originally Posted by canlý Yazýyý Oku
    Bu pazar çok sert fýrtýnanýn ardýndan þiddetli yaðmur geldi. 10 dk. sonra 2 yaþýndaki binanýn en üst katýnda oturduðum dairenin oda tavanýndan su damlacýklarý düþmeye baþladý. Hemen çatýya çýktým, çatýda kiremit deðil þýngýl dedikleri membran örtü konmuþ , fýrtýnada 10 metrekare kadar bölümü uçmuþ. Yönetici kadýný arýyorum köydeymiþ. En üstte oturan 6 dairenin tek tek kapýsýný çaldýðýmda 2 kiracý çýktý, diðerleri boþmuþ sahipleri de yurtdýþýndaymýþ. Kiracýlar '' bize ne abi çatýdan. Yarýn taþýnýr gideriz baþka yeni daireye '' diyerek yardýmý reddettiler. Müteahhidi aradým, hastanede yatýyorum dedi.

Tek baþýma 2 saat uðraþarak açýlan bölüme naylon örtü gerdim. Çatý arasýna dolan 18 kova suyu da tahliye ettim. Apartman grubuna resimleri attým. Þu ana kadar teþekkür eden veya ne olduðunu soran olmadý.. Bugün noter getirerek resimli-videolu hasar tespiti yaptýrdým. Mahkeme acil hallerde bunu delil sayabiliyor. Aslýnda sulh hakiminden bilirkiþi tespiti en saðlamý. Sonra düþündüm ; bina da oturan bu embesil topluluðuna neden iyilik yapayým ki dedim. Müteahhit ve babasýnýn binada 4 dükkan 2 daireleri var. Biraz önce hastaneden dükkana gelmiþ '' Abi, çok üzüldüm. zararýn neyse karþýlamaya hazýrým. Hiç mahkemeyle uðraþma. Tek isteðim diðerlerine ön ayak olma. Ne halleri varsa görsün cahiller '' dedi. Tereddütsüz kabul ettim. 2 ay içinde yeni yaptýðý yakýndaki bir binadan ara katla takas yapacaðýz. Sonuçta akýllý adam müteahhit. Ýþi bilenin diðerlerini uyandýrmasýndan sa uzaklaþtýrýyor.

Çok geçmiþ olsun Allah tekrarýndan korusun.sizin yasadiklarinizin olduðu saatlerde de üst caddemizde 10 katlý ofis plaza çayýr cayýr yandý.ustelik yaðmur altýnda....dýþ kaplamalar çýra gb yandý....Fiyatlar 5-6 milyon göze hitap ediyor ama inþaat kalitesi vasat..

6.  Alýntý Originally Posted by ALÝBEYOÐLU Yazýyý Oku
    Çok geçmiþ olsun Allah tekrarýndan korusun.sizin yasadiklarinizin olduðu saatlerde de üst caddemizde 10 katlý ofis plaza çayýr cayýr yandý.ustelik yaðmur altýnda....dýþ kaplamalar çýra gb yandý....Fiyatlar 5-6 milyon göze hitap ediyor ama inþaat kalitesi vasat..
    millet salak gibi masraflý dýþ cephe kaplamalarý yapýyor, eski binalara gereksiz asma tavanlar vs. sonra niye yandý

7.  Alýntý Originally Posted by canlý Yazýyý Oku
    Bu pazar çok sert fýrtýnanýn ardýndan þiddetli yaðmur geldi. 10 dk. sonra 2 yaþýndaki binanýn en üst katýnda oturduðum dairenin oda tavanýndan su damlacýklarý düþmeye baþladý. Hemen çatýya çýktým, çatýda kiremit deðil þýngýl dedikleri membran örtü konmuþ , fýrtýnada 10 metrekare kadar bölümü uçmuþ. Yönetici kadýný arýyorum köydeymiþ. En üstte oturan 6 dairenin tek tek kapýsýný çaldýðýmda 2 kiracý çýktý, diðerleri boþmuþ sahipleri de yurtdýþýndaymýþ. Kiracýlar '' bize ne abi çatýdan. Yarýn taþýnýr gideriz baþka yeni daireye '' diyerek yardýmý reddettiler. Müteahhidi aradým, hastanede yatýyorum dedi.

merak ettim þýngýl mi daha iyi kiremitmi?

Alýntý Originally Posted by bisikletci Yazýyý Oku
    merak ettim þýngýl mi daha iyi kiremitmi?
    G. Amet abi "ÞINGIL" ne diye baktýn mý, yoksa g.tlük olsun diye mi soruyorsun?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 764/964 ÝlkÝlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •