Sayfa 765/2317 İlkİlk ... 26566571575576376476576676777581586512651765 ... SonSon
Arama sonucu : 18536 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Cenk Babaeren
    @CenkBabaeren
    📢 | "Rusya lideri Putin'in bu sabah açıkladığı kısmi seferberlik ilanından sonra Rusya’dan İstanbul'a kaçışlar hızlandı" haberini okudum. "- Gelin abi, topunuz gelin; dünyanın tüm insanları Türkiye'ye gelin. Biz misafir etmeyi severiz. Artan fiyatları seyrede seyrede hep iyiyiz.

İlber Vasfi Sel
    @vasfisel
    ·
    6s
    Şu an Moskova'da havalimanındayım. Kimsenin kaçtığı yok. Nispeten ucuz uçakların ve charter seferlerinin yoğun olarak kullanıldığı bir havalimanındayım üstelik. Kim o haberi çıkardı bilmiyorum. Ama bana doğru gelmedi.
    @erefefik

2. H. Bartu Soral
    @BartuSoral
    ·
    7s
    Yunanistan, Ermenistan ve Kıbrıs Rum Kesimi, Amerika, Fransa ve NATO desteğiyle Türk dünyasına diz çöktürmeye çalışıyor.

Rusya da aynı biçimde ABD ve NATO kuşatmasında; ne ülkemi ne bölgeyi bırakmam, gerekirse nükleer de kullanırım diyor.

Saflar keskinleşiyor. Olay ciddi.
    Bu doğruysa, Katar'a ait 36 Rafael uçağı nasıl Türkiye'ye geldi? Centcom karargahı Katar'da, Abd izin vermeden bu uçaklar nasıl Türkiye'ye gelecek? Uçaklar Fransız malı ve Fransa'nın da izni gerekiyor.
    @erefefik

3. 🔴Rusya nükleer bir savaşı kazanamaz.

-NATO Genel Sekreteri Stoltenberg
    Batı da kazanamaz. Rusya kendi toprakları üzerinde savaş kaybetmez. Mümkün değil.
    @erefefik

4. https://www.cnnturk.com/dunya/rusyad...lik-protestosu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanının ardından birçok kentte halk sokaklara indi. Rus insan hakları medya projesi OVD-Info tarafından yapılan açıklamada, protestolarda şu ana kadar 60'dan fazla kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
    @erefefik

5. Almanya, enerji sektörünü ve politikasını bu duruma getirenleri vatana ihanetle yargılamalı. Eski başbakanlar da var aralarında.
    Almanya tarihi boyunca böyle bir yönetim görmemiştir.
    @erefefik

6. Dicle Anter
    @AnterDicle
    ·
    51d
    Musa Anter davası zaman aşımına uğradı.
    @erefefik

7. Pakistan Başbakanı Şerif:

" Türkiye'nin düşmanı her zaman Pakistan'ın da düşmanıdır,
    Türkiye'ye Savaş Açan Kim Olursa olsun vururuz".
    @erefefik

8. by f.
    @peymanizm
    görüntü iran'dan. resmen içimin yağları eridi be. milyon kere bravo size 👏
    https://mobile.twitter.com/peymanizm...16318904492032
    @erefefik

Sayfa 765/2317 İlkİlk ... 26566571575576376476576676777581586512651765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •