Sayfa 765/1007 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ön ödemeli sektörler enflasyon karsısında sıkıntı yaşıyor. 1.500 e kasko yaptıkları arabanın kenarı çizilse artık 2-3 bin hasar kaydı çıkıyor. Aynı kasko şuan 6-7 bine dayanmış. Her türlü enflasyonist dönemlerde arkadan geliyor bunların karların pek tat vermiyor. Telekom sektörü de aynı hesap biraz. Superonline 24 ay taahhüt verdim kafam rahat.
    hayır prim üretimleri geçen seneye göre çok iyi durumda. %75-80 artmış görünüyor. kendilerini garantiye almışlar şimdilik.

tabii enflasyon daha da artarsa yeni yıldaki durum ne olur bilinmez.
    audentes Fortuna iuvat

2. Eğer şuan faizler %60 gibi enflasyonun üstünde olsa durum çok farklı olabilir di. Hatta borsa da belki incin top oynardı. Ama %14 kkm de biraz farklı olsa da bu ortamda herşey zarar. USD 20 olsa fifti fifti. Işık okte bes kripto para vs oradan geliyor demiş.

3. Sayın abka kardeşim bebek hisse arıyorsunuz. Benim bebek hissem Bera holding. Holdingin iştiraklerini iyi araştırın arsalar konusunda çok kıymetli hisse. Benim bildiğim iki arsasini satsa Bera iştiraklerini bedavaya satsa iki arsası öder hisse değerini ama hisse bekletir uzun vadeli almak tutmak gerekir. Algyo, gedza, pnsut diğer hisseler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın abka kardeşim bebek hisse arıyorsunuz. Benim bebek hissem Bera holding. Holdingin iştiraklerini iyi araştırın arsalar konusunda çok kıymetli hisse. Benim bildiğim iki arsasini satsa Bera iştiraklerini bedavaya satsa iki arsası öder hisse değerini ama hisse bekletir uzun vadeli almak tutmak gerekir. Algyo, gedza, pnsut diğer hisseler
    Çok sağolasın Ayasofya kardeş.Bera BUNLARDAN EN PRİMSİZİ ve sizin tespitinizle potansiyeli de var.

CRFSA, dikkatimi çekiyordu,adayımdı.dipte çok yüksek hacim olmuştu.Devir-teslim (30mart)..bence uzun vade alınacak güzel hisse. yabancı+sabancı ortaklığı..çok primsiz..batmayacak böyle hisseler eninde sonunda ederini buluyor.Bu gün tavan olmuş.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Çok sağolasın Ayasofya kardeş.Bera BUNLARDAN EN PRİMSİZİ.Bunu takip edeceğim.

CRFSA, dikkatimi çekiyordu,adayımdı.dipte çok yüksek hacim olmuştu.Devir-teslim (30mart)..bence uzun vade alınacak güzel hisse. yabancı+sabancı ortaklığı..çok primsiz..batmayacak böyle hisseler eninde sonunda ederini buluyor.Bu gün tavan olmuş.
    marketlere ceza kesiyolar usta dikkat et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    marketlere ceza kesiyolar usta dikkat et
    Dolar bazlı en dipte... 1/10 nun altında işlem görüyor.Bu hisselere sahipliğiyle ilgili kuşku varsa yanaşmamak lazım,batabilir...ama FRANSA+SABANCI gibi 2 güçlü sahibinin olan hissenin en diplerde olması UZUN VADE için fırsattır.Hisseden kazanmak kadar kolayı yok..güçlü sahipleri olan ve diplerde yataya bağlamış hisseyi alacaksın..UZUN VADEDE mutlaka hak ettiği yere gelir..DOAŞ,TEKNOSA yı diplerden alan şimdi epey karda...(doğuş-sabancı gibi güçlü gurupların hissesiydiler)

sahiplik çok önemli, bimeks vakası örnektir..

aman hisse pazarlama olmasın..sadece örnek veriyorum..

(CRFSA nın sermaye artırımına SPK izin vermemişti..çakılması ondan sanırım..)

7. Bera çok iyiymiş. Uzun bir yükselişe hazırlanıyor gibi. 10.20 - 10.30'dan alınır şeklinde not alıyorum. Teşekkür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    fdow günün yükseğinden 700 puan satış yedi...ilginç...bir gelişme haber falan mı var acaba?

Sayfa 765/1007 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •