Sayfa 765/944 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 7546 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bu gece elini tutan var mı
    İhraç et
    Etmiyorsan sende saray ile danışıklı dovustesin
    Çoluğu çocuğu öğrenciyi meydana çağırma
    İşini yap

https://youtu.be/P4QoLUUFzRg?feature=shared
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    CHP'yi birbirleriyle kavga ettirecekler bu Akp

Kendi içlerinde hesaplaşma zamanı

Yanlış durumlar olaylar ülkeyi kaosa götürecek

Akp el koyup bunlar birbirlerini öldürecekler biz olmasak diyip yine seçim oyunu oynayacaklar

İş bitti ilden ile miting ile muhalefetlik olmaz geçmiş olsun özel el öptürecekler sanada

Dışarda o kadar it kopuk elini kolunu sallayarak dolaşıyor

Siz koltuk sevdasındasınız

Güle güle CHP ülkenin içine ettiniz

Övünün şimdi eserinizle
    CHP ne yaparsa yapsın, haksızdır,suçludur..
    Bu damgadan kurtulamaz.
    İftiracı ve kurnaz İBLİS her yeri,her şeyi ele geçirmiş...

TR büyük İBLİS in elinde yuvarlanıp gidiyor işte..

3. Bugün, canlı canlı 2 hisseyi takip ederken endeks şelale olunca baktım bir canlı yayın var. 10 dk. dinledim. Adam utanmadan sıkılmadan 190 izleyicisine '' nedir bu CHP den çektiğimiz.Cebimizdeki paraya kadar bulaştılar. Ne güzel endeks yukarı gidiyordu.....Tek parti olmalı kardeşim. vb.'' propaganda yapıyor ve paralı izleyicilerinden bazıları sesli bağlantı yapabilenlerde destek veriyorlardı.

Bu halkın basireti mi bağlanmış, akıl tutulması mı yaşıyor yoksa biz mi çok safız ?

https://www.youtube.com/watch?v=E1qcX6fgVcg

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    haftaya carsamba demistim.....11 800 diye.....bugun degil....bugun vade sonu....

enflasyon raporu....

CAN HAVLINDELER....EN BUYUKLER BORSADA....

bu fornasyon geregi eylul 15 gibi......12 300 oluruz demistim....ve topigimi acarim demistim....obur duyduklariniz bana ait degil.....
    Kuzu Emmim,

11800 değil ama 10800 geldi
    Analizde güncelleme var mı?

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bugün, canlı canlı 2 hisseyi takip ederken endeks şelale olunca baktım bir canlı yayın var. 10 dk. dinledim. Adam utanmadan sıkılmadan 190 izleyicisine '' nedir bu CHP den çektiğimiz.Cebimizdeki paraya kadar bulaştılar. Ne güzel endeks yukarı gidiyordu.....Tek parti olmalı kardeşim. vb.'' propaganda yapıyor ve paralı izleyicilerinden bazıları sesli bağlantı yapabilenlerde destek veriyorlardı.

Bu halkın basireti mi bağlanmış, akıl tutulması mı yaşıyor yoksa biz mi çok safız ?

El koymak istedikleri grup varsa hemen FETÖ damgası yapıştırıveriyorlar..
    aradan 9 sene geçmiş.. Adam tüm varlığını 1 gecede kaybediyor..
    İtiraz etsen ne olur??

Mütedeyyin, inançlı insanlar var..Etrafımda.. Aptal değil, her şeyi gören farkında olanlar..
    Onlarda ALLAH neden bu adamı indirmiyor diye işi maneviyata vuruyorlar..
    Ve inançları sarsılıyor..

Çok zor bir dönem.. Gerçek MÜSLÜMANLAR için daha daha da zor..
    İnandıkları gerçekleşmiyor..! Söylenenlerin tersi oluyor..

6. Yatırımcın yediği bu kaçıncı kazık sayabilen var mı? daha kaç kazık yenecek? bu atılan kazıklardan kim kazanıyor? bu kazıkları atanlar uslanacak mı?

Kazık atan belli, kazığı yiyen de belli! asla iyi olmadı, bu sistemle asla düzelmeyecek.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

7.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bugün, canlı canlı 2 hisseyi takip ederken endeks şelale olunca baktım bir canlı yayın var. 10 dk. dinledim. Adam utanmadan sıkılmadan 190 izleyicisine '' nedir bu CHP den çektiğimiz.Cebimizdeki paraya kadar bulaştılar. Ne güzel endeks yukarı gidiyordu.....Tek parti olmalı kardeşim. vb.'' propaganda yapıyor ve paralı izleyicilerinden bazıları sesli bağlantı yapabilenlerde destek veriyorlardı.

borsacı influencer ve fenomen kitle çok tiksinç ve iğrenç bir kitledir.onlar için ülke yansa da sorun değil borsa yükselsin yeter.onların iğrençliklerini çok kez tecrübe ettim.sokak hayvanları kanunu çıkartma sürecinde tiksindim bu kitleden.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Aman sürece zeval gelmesin haaa
    Kıçı kırık 2 kağıdım artıyor cebim para goruyahhh
    3 iq lu Anadolu kurnazı seni
    Eee geçen gün burda da bir zevat aman kagitlarima birsey olmasın apo süreç karıştırma fln diyordu
    Böbreklerine kdr sapladilar
    Hakikaten tiksinc bir kitle

Sayfa 765/944 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •