Sayfa 766/1001 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Ters Parite.

Doların biraz daha düşeceği var gibi. Ama sona yaklaşmış.

Büyük dairenin formasyonu henüz tamamlanmamış. Yani Dolar paralel çizgilerin altına geçmeyecek.

Ancak , şunu da çok ileri için tahmin edebiliriz. Dolar üstteki kırmızı çizgiye bir daha, daha önce yaklaştıkları kadar dahi

yanaşamıyacak.

2. Dolar, güçlü ellerde kontrollu bir şekilde şekilleniyor.

Ve karar 2008 de verilmiş.

Yani Bankada duran para (fondaki para- Faiz her neyse ) geçmişin (daha önceki 20 senenin) ceremesini çekecek.

Aynen Reisin dediği gibi . Faiz, her türlü kötülüğün temel nedeni. Beğen veya beğenme fark etmez, sadece bilki doların yükselişi

siyasi bir karar neticesi ve durmayacak..

3. Son yasa ile vergi yükü azalan ABD bankaları kasalarında kalacak ek parayı ne yapacaklarını tartışıyorlarmış...

Big banks debate what to do with tax windfall

https://www.washingtonpost.com/news/...=.169915a7a3bb
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Son yasa ile vergi yükü azalan ABD bankaları kasalarında kalacak ek parayı ne yapacaklarını tartışıyorlarmış...

Big banks debate what to do with tax windfall

https://www.washingtonpost.com/news/...=.169915a7a3bb
    Bize yollasınlar...

Stratejik ortaklarına...

Eski BOP Eşbaşkanına...

Yakışır.

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Coin piyasasında kurtlar(yaşlılar) , çömlerin(gençlerin) parasına kondular yine..

Allahtan dolar zayıfta..Uyarmaya çalıştık, oradan oraya savrulmayın dedik..
    .... bekledigim rakam bit coinde 8.000(USD) olmadı. coin dünyasınin fırtınalı sularinda, heyecan durulmuyor... dolarda yukselis kacinilmaz ama ben dolarlari coinlere takas ettim. 3.8512 maliyetli dolar, aslinda dolar işi bana cok köhne geliyor ..herkese bol kazanclar.

6. NBA de forma giyen Cedi Osman diyor ki :†Lebron James ten öğreneceğimiz çok şey var ; Hergün antrenmana herkesten 1 saat önce geliyor ve 1 saat geç çıkıyorâ€...

Ahlaklı olmak böyle olur...

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .... bekledigim rakam bit coinde 8.000(USD) olmadı. coin dünyasınin fırtınalı sularinda, heyecan durulmuyor... dolarda yukselis kacinilmaz ama ben dolarlari coinlere takas ettim. 3.8512 maliyetli dolar, aslinda dolar işi bana cok köhne geliyor ..herkese bol kazanclar.
    Kısaca fikirlerimi söyliyeyim..globalde fazla para sağdan soldan tepiyor..bu tepme noktalarından biride coinler..QT'ler dolayısıyla para azalacaksa, yada bir şok durumunda ABD bonoları dolayısıyla dolar güvenli liman olacaksa, bana göre bu coin piyasalarında satış kaçınılmazdır..şimdilik böyle bir durum yok tabiki..

Ancak aşağıdaki yazıyı yazalı 10 gün felan oluyor, şu sıralar esas sıkıntı bu:

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    IRS=İnternal Revenue Service

Amerikalilarin Allahtan sonra en cok korktuklari şey, bu kurummuş..

ABD vergi dairesi..

Coin'ler için 5 vakte kadar bir güzelleme yapacakmış..çalışıyormuş..

Buda Enki'nin seyir defterinden olsun..

Yatırma, yatırmama tavsiyesi değildir..
    Dünde ABD hazine bakanı bilindiği gibi şöyle dedi:

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, dijital para birimleri konusunda en büyük riskin terör örgütleri ve suç şebekelerinin kripto para birimlerini kötü işleri için kullanması olduğunu belirterek, ülkesinin diğer G20 üyeleri ile Bitcoin gibi dijital para birimlerinin "İsviçre banka hesaplarına" dönüşmemesi için çalışacağını bildirdi.
    Yani kısaca bu coin hesaplarına kim girdi kim çıktı bilecekler..başıboş bırakmayacaklar..

Yok Güney Kore yasaklıyacakmış, yok bir Alman yetkili şöyle şöyle demiş, yan unsurlar bunlar..Çin'in yasaklama niyeti ise bence esasen ABD ile bir sürtüşme başlarsa doların dışarı kaçmaması için tedbir almak..

Neyse ben kısaca bu coinlerin sıfırlayacağını düşünmüyorum ama bir çeki düzen getirecekleride kesin..zaten bugünlerde düşüşlerin sebebide bu..

Ha bu işler bittikten sonra yükselir mi, yükselebilir ama bu süreçte sağa sola savrulmanın, elde avuçtakinden olmanın bir anlamı yok bence..zaten hedge fonlar bu piyasada yeterince cirit atıyorlar..

Neyse hayırlısı olsun ve gönlünüze göre olsun diyelim..benimki sadece bilgilendirme amaçlıdır..YTD..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Kısaca fikirlerimi söyliyeyim..globalde fazla para sağdan soldan tepiyor..bu tepme noktalarından biride coinler..QT'ler dolayısıyla para azalacaksa, yada bir şok durumunda ABD bonoları dolayısıyla dolar güvenli liman olacaksa, bana göre bu coin piyasalarında satış kaçınılmazdır..şimdilik böyle bir durum yok tabiki..

Ancak aşağıdaki yazıyı yazalı 10 gün felan oluyor, şu sıralar esas sıkıntı bu bence:

Dünde ABD hazine bakanı bilindiği gibi şöyle dedi:

Yani kısaca bu coin hesaplarına kim girdi kim çıktı bilecekler..başıboş bırakmayacaklar..

Sanırım esas sıkıntı bu..yok Güney Kore yasaklıyacakmış, yok bir Alman yetkili şöyle şöyle demiş, yan unsurlar bunlar..Çin'in yasaklama niyeti ise bence esasen ABD ile bir sürtüşme başlarsa doların dışarı kaçmaması için tedbir almak..

Neyse ben kısaca bu coinlerin sıfırlayacağını düşünmüyorum ama bir çeki düzen getirecekleride kesin..zaten bugünlerde düşüşlerin sebebide bu..

Ha bu işler bittikten sonra yükselir mi, yükselebilir ama bu süreçte sağa sola savrulmanın, elde avuçtakinden olmanın bir anlamı yok bence..zaten hedge fonlar bu piyasada yeterince cirit atıyorlar..

Neyse hayırlısı olsun ve gönlünüze göre olsun diyelim..benimki sadece bilgilendirme amaçlıdır..YTD..
    Merhaba sn.enki.
    Humanın selamı var..cezalıymış. Şu andaki tahvil balonunu izleyebileceğimiz yabancı bir site yada kaynak var mı? Tüm dünyadaki tahvil hareketlerini.Human italyan tahvillerinde bir kırılma bekliyor.benimde dikkatimi çekti. syg.

Sayfa 766/1001 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •