Sayfa 766/1223 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    akbnk/garan pair trade de aslında dikkat edilen bir parite..benzer karlılık gösteren bankalar.. uzun süre pozisyon taşıyabilenler için yan bir hobi işlemi olarak denenebilir temkinli olmak kaydıyla, bazen ben de denedim..

bir kaç yıl önce iş yatırım tarafından çıkarılan bu ikisi arasında düello varantı bile vardı.. ama şu an nasıldır bakmadım..işlem yaptığımda genelde vadelide yapıyorum bu işlemi..varant sevmiyorum. çok riskli..
    iş yatırım bültenine baktım, duello varantı yok. ama iki ayrı varant alarak benzer bir poz. alınabilir. Varant çok sakattır biline..

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ben de paır trade yapıyorum zaman zaman... sız hangı hıssede ve neye gore belırlıyorsunuz alıp satacaklarınızı... teknık analız mı temel mı, ıkısı bırden mı...
    hisse tarafında toplasan 10 farklı hissede işlem yapyorum.. aynı anda değil.. zaman içnde..

bunların içinde genelde (garan/akbnk), (garan/isctr) ve (krdmd/eregl) işlem yaptığım pair trade örnekleri..

aynı sektör olması önemli.. gelir kaynakları mümkün olduğunca benzer olduğunda bir çok belirsizliği elemek ve genel piyasa riskini (endeks) fazla önemsemeden sadece ikisine odaklanmak mümkün..

özellikle sürekli karlı hisseleri ve likit olanları seçiyorum.. çimentolarda ve otomotivde firsatlar muhakkak vardır.. ancak takip etmek zor...

teknik analiz ve temel beraber.. pair trade için özellikle benzer gelir kalemi ve karlı şirket şartlarını ön kabul yaptığımdan genelde teknik olarak basit biçimde overbought ve oversold noktalarda giriş yaparım..

sık yapmıyorum.. genelde hobi.. ama yüksek kar olasılığı arıyorum pozisyon açarken..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by aydinbayrakli Yazıyı Oku
    iş yatırım bültenine baktım, duello varantı yok. ama iki ayrı varant alarak benzer bir poz. alınabilir. Varant çok sakattır biline..
    doğrudur.. 2014 yılında vardı.. şimdi kaldırmış olabilirler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

matriks:

17:00 fed başkanı powell kademeli faiz artışı planını koruduklarını tekrarladı..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    hadi pala bas 2.000 puan ....
    500 puana fit olduk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    doları iyi hırpaladılar bugün devamı gelir umarım...

7. İyi kapanışşşşşşşş.

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    GARAN...7. TL den yerine koydum diyen Bozkurt vardı (Reis eski lakabı)
    Ne yaptı acaba onları??
    iyi takip edemiyon yazdiklarimi muhtemelen. en son 6.92 den yerine koymustum

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    kimse almiyo arkadaş, mal yine bizde kaldi
    6.92 den yerine koydum mallari..öyle yoook , batarsak hep beraber baticaz

emeği geçenlere Teşekkürler. ..iyi akşamlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 766/1223 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz