Sayfa 766/2317 İlkİlk ... 26666671675676476576676776877681686612661766 ... SonSon
Arama sonucu : 18533 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik...yorum-7375502/

Hayri Yazıcı’dan tedavi gördüğü hastaneye dava: Hayatımın yedi ayını hatırlamıyorum
    Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, İstanbul'da özel bir hastanede Covid-19 tedavisi gördüğü sırada kendisine kayıt dışı ilaç verilmesi nedeniyle dava açtı.
    Ahmet Rasim Küçükusta
    @drahmetrasim
    ·
    6s
    Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, İstanbul'da özel bir hastanede COVID-19 tedavisi gördüğü sırada kendisine kayıt dışı ilaç verilmesi nedeniyle dava açtı.
    Çok önemli bir dava olduğunu düşünüyorum.
    @erefefik

2. İlham Aliyev:

“Kimse bizimle ültimatom dilinde konuşamaz.”

“Ermenistan kimseye güvenmemelidir.”

“Hiç kimse ve hiçbir şey bizi durduramaz.”
    @erefefik

3. 🇫🇷 Ünlü Fransız çelik üreticisi LME, artan enerji maliyetleri nedeniyle üretimi durduracağını fabrikayı kapatacağını duyurdu.
    @erefefik

4. Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    2s
    Hangi diktatör daha çok öldürdü. Ian Johnson'un araştırma sonuçlarıydı büyük ihtimal.
    @erefefik

5. Sürur Öztürk
    @sururozturk
    ·
    19 Eyl
    Daha 23 yaşında Orhan Veli Kanık'ın üzerine çöken bu umutsuzluğun, mutsuzluğun, bu hüznün, kasvetin, bu karamsarlığın sebebi neydi? Yoksulluk mu, sevda mı? Belediyenin kapatmadığı bir çukura düşüp yaralanmış, 4 gün sonra geçirdiği beyin kanaması sebebiyle genç yaşta ölmüştü...
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    İlber Vasfi Sel
    @vasfisel
    ·
    6s
    Şu an Moskova'da havalimanındayım. Kimsenin kaçtığı yok. Nispeten ucuz uçakların ve charter seferlerinin yoğun olarak kullanıldığı bir havalimanındayım üstelik. Kim o haberi çıkardı bilmiyorum. Ama bana doğru gelmedi.
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    En iyi yaptıkları iş medya
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Güneydoğu #Fransa'da bir nükleer yakıt depolama tesisi yanıyor.
    - AFP
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    En iyi yaptıkları iş medya
    Korku ve Yalan İmparatorluğu...
    @erefefik

Sayfa 766/2317 İlkİlk ... 26666671675676476576676776877681686612661766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •