Sayfa 766/936 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 7483 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,888
    İktidar+zat iyice halkı kensine düşman etti,sonuç iyi gözükmüyor...

2. Şahsı fikrim İmamoğlu CHP operasyonları artarak tutuklama yoluyla devam edecek. Bir ipucu için dağı delecek bunlar. Sonuçta soluksuz seçime kadar yatmayı çoğu göze alamaz. Herkesin işi gücü ailesinin var. Bu işin sonunda uydurma film senaryosu bile çıkar. Kolay bir seçime girmeyeceğiz. Daha ölümler yok ortada onları da bekliyorum. Akp ben seçimi kaybettim çekiliyorum diyemez. Gırtlağına kadar pisliğe bulaşmış bir sistem bunlar.

3. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. https://www.trthaber.com/haber/turki...tu-912807.html

Antalya'da, Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonunda CHP'li Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. Şimdi hırsızlık yapsan adam dövsen bıçakla birini yaralasan tutuklama yok sebepsiz zenginleşmiş olsan bunları yapan malum partili olsan yine yok. Ama CHP li birine açılmışsa kesinlikle tutuklanır. Öyle böyle bu CHP eninde sonunda malum muhterem zat tarafından parçalanacak yeni bir parti bulalım.

6. Abiler kusura bakmayın yazarken başımıza iş gelmesin diye kıvıra kıvıra yazıyorum. Ben akp li biri olarak yolsuzluğa bulaşmış CHP yi eleştiriyorum. Hepsi tutuklansin. Hatta Kılıçtaroğlu yerine Özgür Özel i seçenler de tutuklansın. Ağzından CHP çıkanlar fedakar hükümetimizi eleştiren tüm CHP'liler tutuklansın. Oh be rastladım.

7. merak ettiğim erken seçim kararıyla borsa coşar kuşkusuz lakin seçim sonucunu beğenmiyorum, hiç bir şey olmasa da bir şeyler olmuştur derlerse borsa nereye kadar geri çekilir ve kaç sene kendine gelemez..?

8. Fatih Altaylı programında İsmail saymazi konuk almışlar. İnfazı olduğu için kıvıra kıvıra konuştu. Gazeteciler için çok zor bir şey. Korkudan cümleyi kelimeleri yavaş yavaş özenle seçmen lazım

Sayfa 766/936 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •