Sayfa 767/948 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Sn.Kazanckapisi o zaman aklımda kalmıştı ve yazmıştım teb ne iş diye.Cevabi pastada galiba.

2. Kâğıtta bir sıkıntı mı var hep %7 düşerdi , bugün sadece %2.5 düşmüş.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn.Kazanckapisi o zaman aklımda kalmıştı ve yazmıştım teb ne iş diye.Cevabi pastada galiba.
    Yatırım fonları ve emeklilik fonları 900 bin lot almış geçen haftadan buraya...normal şartlarda hiç takasta yoklardı...bu da çok güzel...

4.  Alıntı Originally Posted by .:TÜCCAR:. Yazıyı Oku
    Sene 2014 nisan ayı geri alış programı dolar=2,10 ortalama 91 kuruştan 900 bin küsur lot alındı.4 sene sonunda dolar=4,30

Yani şirket buradan da kazık yemiş.Bilgisayar,distribütör şirketlerine bakıyorsun bunlar da bile zarar yok.Bir bu garibanları kur farkı etkilemiş.Tamamen palavra.Türev piyasaları kullanamıyorsanız,muhasebeniz işinin ehli değil demek ki.Bunlara yol vereceksin.Kağıdın üzerine çöreklenmiş beceriksiz speğim trak asalağı(ortak iş yapmıyorsanız) ve zırt pırt ortaya çıkan ortak satışını etkisizleştireceksin.Bunun içinde bedelsiz işinden vazgeçip(artırılacak sermaye sizin harcınız değil açık seçik görünüyor)tekrar hisse alım programı açıklayacaksın.Eğer ki yapmıyorsan bunun arkasında art niyet aramak yatırımcının en doğal hakkıdır.Güven eksikliğinden kaynaklı belirsizliğe bir son vermeniz,biraz çaba harcadığınızı görmek istiyoruz.Olağan üstü toplanın,hissenize sahip çıkın, alım programı açıklayın.

Samiyetinizi görelim Mustafa bey,zırt pırt röportaj ile bu işler dönmez.Artık gecesi gündüzü belli olmayan (yanar döner)kobi yıldızlığından,profosyonelliğe adım atın,kurumsallaşın.Beddua yemekten kurtulun.
    Ne samimiyeti, herif zaten kendine çalışıyor. Bu şirkette kar diğer şirkete transfer edilmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

Haysiyetsiz herifler.

5. geçmiş olsun nerde o izcikurt
    2.20 altına gelmez marka değeri diyen sayfa sayfa yazan bilader
    kayıp
    bu işler böyle
    malı yukardan kucağınıza verdiler
    bitik bilanço gönderdiler
    kime şikayet edecksiniz ki?
    düzeni: düzen düzene mantığı ile kurmuşlar, bilançoları da ona göre ayarlıyorlar
    bağımsız denetim şirketleri de bu işin parçası
    maliye devlet: bilanço hilelerini yakalarsa belki
    kütpo var. 2010 da maliye bilançoyu incelemeye almış, 2016 da almış, 2017 sene sonu elimizde patladı bi anda yönetim giderleri ve pazarlama giderleri 10 katına çıktı, bağımsız denetim nasıl şirketi incelemiş onaylamış peki?, o da muhtemelen ileri de maliyenin incelemesine girer
    vergi vermemek için kar lar la oynuyorlar bu kadar basit, şikayet ediyorsun, şirket sonra aaa özür dilerim diyip vergi matrah arttırımı yapıyor..
    hiç bi şirkete güvenmeyin derim naçizane
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. Arkadaşlar şuraya yazmayım diyorum ama başladınız milletin arkasından atmaya sizde deseydiniz o zaman yanlış yazıyorsun bu firma kötü diye. O arkadaşımız size zorlamı aldırdı. Aldıysa aldım dedi sattıncada sattım dedi. Bu piyasalarda işlem yapanlar kendi aklınızı kullanın düşünün sonra milletin arkasından atıp kendinizi düşürmeyin.

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Arkadaşlar Merhaba,

Yazmayacaktım fakat birkaç cümle yazmak zorunda kaldım. Silver hissesini 2.22 den alım yaparak bu hisseye merhaba dediğimi sizlerle paylaşmıştım. Yanlış anlamasınlar, yukarıdan pazarlıyor demesinler diye borsa fiyatı da açıkladığım anda yine 2.22 idi...Hisseyi aldığım anda 35 Milyon sermayeye 2017/9 aylık kar 11 Milyon TL idi. Finansal borcu da yok denecek kadar azdı...Firmamızın yaptığı iş; kentsel dönüşümlere (TOKİ) Mutfak-ankastre satıyordu. Zaten 2017 yılı gözümüzün aldığı her yer şantiye ve inşaattı. Toplu konutlar sektör olarak 2017 yılının en popüler işiydi...

O dönemde yatırım yapılabilecek diğer hisseler uçmuş, alınacak hisse yok denecek kadar azdı...Silver her yönüyle öne çıkıyordu. Ardından yıl sonu 2017/12 bilançosu geldi. Aslında fena bilanço değildi. Fakat bilançoyu detaylı inceleyince gelecek dönemlerde sancılar olabileceğini, karlılığın düşebileceğini gördüm...Bu olumsuz düşüncemi; her şey iyiyken, yıl sonu bilançosu da iyi gelmişken sizlere aktarmak yürek işiydi...fakat açıklamak zorunda olduğumu biliyordum. Çünkü sizlere daha evvel iyi tarafını görmüş ve bahsetmiş, kötü tarafını da yine görünce bahsetmem gerekiyordu..Büyük risk alarak olumsuz gördüğüm şeyi zamanında sizlerle paylaştım ve hisseden çıktım..(bazı arkadaşlar olumsuzluğa katılmadılar, sezonluk dediler. Hayır, sezonluk la ilgisi yoktu...özellikle belirttim...Ötv indirimi kalktıktan sonra da kendileri devam ettirmişler...bunu bilançoda gördüm...ötv indirimini şirket olarak biz karşılıyoruz demişler ve yıl sonu iyi bilançoda bile bu daralmayı ve durumun maalesef böyle olduğunu analizimde gördüm ve hissettim. Aslında bu çok önemli bir ayrıntıydı...)

Daha sonra 2-3 ay sonrasında 2018/3 aylık kötü bilanço geldi. Bilançonun gerçekten kötü olduğunu, fakat yine de bir marka değerinin olduğunu, 2.20 altına geleceğini düşünmediğimi söyledim. (marka değeri haricinde bilanço için en ufak olumlu bir şey söylemedim. Bilanço gerçekten kötüydü.) Fakat borsada o günden sonra genelde bir bozulma ve şelale düşüşü oldu...Bunu da gözardı etmenin ve hani 2.20 altı yoktu demenin art niyet taşıdığını da söylemeliyim.

Arkadaşlar genel olarak borsa kötü bir dönem yaşıyor..Biz sanki buradan kurtulunca başka bir kağıttan zarar etmedik mi...Endeksi osmanlı tokadı ile tokatlamışlar...Kurtulmak mümkün müdür....Genel olarak konjonktür bir çarpılma yaşandı...

Diyeceklerim bu kadar arkadaşlar...Borsa bu...maalesef şirketlerde istikrar yok...İyi gördüğüm zaman da, ve kötü gördüğüm zaman da, ve her şeyi zamanında yazdığıma ve burada sizlere yine zamanında paylaştığıma inanıyorum...

Saygılarımla.
    Son düzenleme : izci; 10-05-2018 saat: 14:55.

8. 3 aylık zarar yazdığı için mi düştü bu kadar jantsa karını artırdı da noldu bu zamanlar çok tuhaf borsa neden acaba

Sayfa 767/948 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •