Sayfa 767/900 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Evet şuan 85k

ytd

Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    Çözülür o zaman 780K değiL dimi sadece 78K

Bu arada YYAPI buna göre çok hacimli cıkıyor, bu sanki YYAPI'nın gazı ile zoraki çıkıyor. İnşallah hacimli çıkışları da görürüz.
    abi sizi eplas mzhld gördüm mü

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    abi sizi eplas mzhld gördüm mü

Yok görmediniz, belki anelt topiğinde görmüş olabilirsiniz. Ben sizin nicki gördüm.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

hatırladım

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5. ygyoo.jpg pembe üzeri dünya değişir. bence tabiiki...

6. Alan satan nasıl arkadaşlar. Garan yine alıcı mı? Twitter’da biri 0.45te kesin satın demiş

7.  Alıntı Originally Posted by shalling Yazıyı Oku
    Alan satan nasıl arkadaşlar. Garan yine alıcı mı? Twitter’da biri 0.45te kesin satın demiş
    kimsenin demesi ile al sat yapmayın...0,40 larda teknik olarak düzeltme beklenebilir ama spek şuan kimseyi tınlamıyor tekniğide tınlamassa klnma gibi yardıra yardıra gider.kimseyi dinlemeyin beni de başkasınıda ...kararı siz verin açın grafige bakın.önceki hareketlerinden tahmin yürütün...grafik formasyonlarını inceleyin ...ufaktanda olsa öğrenin arkadaşlar yolda 5 lira düşürünce 1 saat arıyorsunuz nereye düştü diye bura bir günde 10 binler kaybediyoruz tınlamıyoruz bile.rızkınızı koruyun en azından.

8. Yeşilden sıyrılmamız güzel oldu ayrıca yyapı nın peşine düşmemiz daha iyi oldu yyapı yeşile göre daha ucuz değil mi YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 767/900 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •