Sayfa 767/1006 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Viop - XXII

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ya deseki eskiden kimsede araba yoktu şimdi var.

anlarım bizim sitede herkesin ikinci arbası olduğu için hep park sıkıntısı var.

ama buzdolabı nedir ya.
    Tmm artık itiraf ediyorum.
    1976 yılında yani çocukken buzdolabından soğuk su içiyorum diye annemden hep fırça yerdim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    MB nin bu kadar usdtry de short açması tarihin tekerrür edeceğini gösteriyor gibi geldi bana.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    o gunun sartlari ile bugunun sartlari arasinda bazi farkliliklar var gibi duruyor

Alıntı Originally Posted by Hakin Yazıyı Oku
    Gmstr icin 6.5 gram gumuse karsilik diye yaziliyordu.Eger 6.5 gram ise fiyati 44 lira civari olmasi lazim.Am itibari ile gumusun grami 6.84 TL.Gmst su an borsa da 61.80 Tl

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gmstry fiyatı 6.5 gr gümüşe denk midir bilmiyorum. Ben sadece xagtry ile gmstry fiyatını karşılaştırıyorum. Orada da bir sorun görünmüyor.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    o gunun sartlari ile bugunun sartlari arasinda bazi farkliliklar var gibi duruyor
    Tekerrür derken, faiz artışını kastetmiştim. Farklılık büyük ama faizden başka silahları da pek kalmadı gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Bende hiç bir fikir yurutemiyorum.
    Bazen diyorum ÇIK GIT ULAN BORSADAN sağlığımızı da paramizida kaybedecez bu gidisle.
    Valla bence en temizi. Bırakıp gidebilirsen bir dk. Durmaya gerek yok. Zaten sistem seni beni ütmeye kurulmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Tekerrür derken, faiz artışını kastetmiştim. Farklılık büyük ama faizden başka silahları da pek kalmadı gibi.

sn. jas faiz politikasini min. 15-16 bandina getirmeden bir cözulme olmayacağı kanaatindeyim.

ve hatta o seviye bile yetersiz

peki bu seviyelere getirmelerine siyasi otorite imkan verir mi ? diye sorayim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. jas faiz politikasini min. 15-16 bandina getirmeden bir cözulme olmayacağı kanaatindeyim.

ve hatta o seviye bile yetersiz

peki bu seviyelere getirmelerine siyasi otorite imkan verir mi ? diye sorayim
    parti destekçisi yandaş patron takımının düzeni bozulmasın, keyfi kaçmasın diye,

İşçiyi, Emekçiyi 5 ay'dır asgari ücretin %60'ını vererek hayatını sürdürmeye mahkum eden siyasi iktidarın

yapılacak ilk seçimde boyunun ölçüsünü alacağı gün gibi aşikar..

ellere var da, bize yok mi ? sayın a.k. partisi başkanı.. )))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dün youtube da canlı yayın yapıyorlar...açılış maçılış yine bişeyler vardı...sadece 28 kişi izliyordu...ve yorum yapılmasın diye yorum kısmıda kapatılmış...millet oy moy yok yazıyordu çünkü geçen sefer...şaka değil...bu kadar ilgi alaka kalmış...herkes erken seçim diyor ama bence zor kendileride biliyor artık son demleri son zamanları o nedenle haklarını sonuna kadar kullanmak isteyecekler...tabii ülke şartları dayanılmaz bir hal alırsa başka...ama bu şekilde götürebilirse 2023 e kadar seçim meçim yapmaz...nasılsa gidiyorum bari son ana kadar kalayım diye düşünür...

Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    oy oranı zorlama anketlerde bile yüzde 35 e düşen bir hükümet kaldı. artık erdoğanın ne söylediğini dinleyen var, nede duymak isteyen kaldı. ekonomiyi düzeltemezlerse sonraki seçimde hükümet değişecektir.

Sayfa 767/1006 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •