31 Temmuz - 06 Ağustos arasında İllere göre haftalık vaka sayısına göre 77 ilde artış yasanmışken , 4 ilde azalış yaşanmış . En yüksek artış Rize'de.
Düşük ve orta riskli il yok , yüksek riskli il sayısı 10 iken çok yüksek il sayısı 71 .
31 Temmuz - 06 Ağustos arasında İllere göre haftalık vaka sayısına göre 77 ilde artış yasanmışken , 4 ilde azalış yaşanmış . En yüksek artış Rize'de.
Düşük ve orta riskli il yok , yüksek riskli il sayısı 10 iken çok yüksek il sayısı 71 .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Youtubede sokak röportajları izliyorum, bizim ahalinin hala bana göre büyük bir kısmı, illa ailesine bir Suri veya Afgan parmak atmadıkça akıllanmayacak.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=39
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 17’ye yükseldi
Erdoğan: 14 Ağustos Cumartesi yapılacak AK Parti 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini afetler sebebiyle erteliyoruz
Yer İmleri