Sayfa 767/1002 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    İs portfoyde yabanci fon fiatlari aciklanmamis.
    Dun bu saatte yaziyordu

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Genelde 22.00 den sonra açıklanıyordu sanki

Hayir yarin ki fiyatlar bugun saat 22.00 de gelir
    gecen hafta da iki kez o saatte sitede sikinti olunca bilg gectim firmaya
    merak etmeyin, benim gibi saat 22yi bekleyiniz

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    İs portfoyde yabanci fon fiatlari aciklanmamis.
    Dun bu saatte yaziyordu

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3. Olmaz olmazda eger bir gun sermaye kontrolu soz konusu olur ise bizim fon yatirimlarinin durumu ne olur acaba ? Surekli takip ediyorum ama daha onceki basliklarda boyle bir konu konusuldu mu bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Olmaz olmazda eger bir gun sermaye kontrolu soz konusu olur ise bizim fon yatirimlarinin durumu ne olur acaba ? Surekli takip ediyorum ama daha onceki basliklarda boyle bir konu konusuldu mu bilmiyorum.
    İşlemlerde uygulacak döviz kuru 5 TL.dir denilir iş biter.

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    %25 osd ve %25 nzh'lerimi satarak. ija ve rpd miktarlarımı %50'ye çıkardım bugün. üç basit gerekçem var, birincisi bu fonlar aktif yönetildiğinden bir çeşit ekonomik çöküş gerçekleşir de biste büyük düşüş gelirse(allah korusun ama ben öyle hissediyorum) durumu kurtarma potasiyelleri var, ikincisi reyiz geri vites yaptığı diğer zamanlardaki gibi kendi saklanıp lütfü elvana faizi düşürmekten vazgeçtik dedirtirse döviz düşüşünden etkilenme olasılıkları yok, üçüncüsü 3 adet dolar viopum olduğundan liramın erimesi kaygım da yok. dolar/tl'nin her bir lira artışında 1 dolar viopu eklemek hem lirayı korumanın hem de dövizin çakıldığı acil bir senaryoda kaçmanın tek yolu gibi görünüyor.
    IJA'yı düşüşlerde tam olarak test etmedik henüz, umarım çuvallamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Hayir yarin ki fiyatlar bugun saat 22.00 de gelir
    gecen hafta da iki kez o saatte sitede sikinti olunca bilg gectim firmaya
    merak etmeyin, benim gibi saat 22yi bekleyiniz
    tamamdır 22 yi bekleyelim

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    IJA'yı düşüşlerde tam olarak test etmedik henüz, umarım çuvallamaz.
    tga da aynı mantıkla yönetiliyor aşağı yukarı ... o da yarın bakalım ne yapmış... belki birisi eksi getirecek belki birisi artı belki ikisi de eksi... onun üçün ne kadar ija o kadar tga portföyde ... riski dağıtmak derken çeşitlendirme derken kastettiğim sadece varlık sınıflarına riski yaymak değil , aynı zamanda portföyü yönetenlerin seçimlerinin de riskini dağıtmak için çeşitlendirme yapmaktı... sorduğum soruya da buradaki yurt paydaşlarından beklediğim yanıtı alamamıştım...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    şimdi şöyle düşünebilirsiniz , yahu ben zaten 2 dane değişken fön alsam , 2 dane hisse yöğün fön alsam , 2 dane fön sepeti fönü ile 2 dane de yabancı fön alsam çeşitlendirme yaptım. zaten her bir fön kendi içinde de çeşitlendirme yapıyor.... peki neyi çeşitlendirmemiş oldunuz ? neyin riskini çeşitlendirmediniz bu tercihte ?

niye yanıt vermiyorsunuz yurt paydaşlarım ?
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Borsalar düzeltirse yamulur
    itina ile tepeden alır, tabandan satarım
    ahan da bunu sormuştum ( yukarda ) .... gelen 1 tane yanıt oldu o da doğru cevap değildi...

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    tga da aynı mantıkla yönetiliyor aşağı yukarı ... o da yarın bakalım ne yapmış... belki birisi eksi getirecek belki birisi artı belki ikisi de eksi... onun üçün ne kadar ija o kadar tga portföyde ... riski dağıtmak derken çeşitlendirme derken kastettiğim sadece varlık sınıflarına riski yaymak değil , aynı zamanda portföyü yönetenlerin seçimlerinin de riskini dağıtmak için çeşitlendirme yapmaktı... sorduğum soruya da buradaki yurt paydaşlarından beklediğim yanıtı alamamıştım...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 767/1002 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •