Bu TÜİK deki arkadaş baya maharetli meyveli sepetten çıkarmış olmalıdır ya da onu olağandır fiyatlarını sebebiyle bloke ettiler. Henüz Konya'da hiç bir ağaçta meyve görmedim badem kayısı kiraz erik ceviz dut yok. Konya'nın Hadim bölgesinde meyve çiçekleri geç açar oranın kirazı şeftalisi daha önceden yurtdışına giderdi bize yemek nasıp olmazdı. 9-10 EUR toptan fiyatı daha önceleri. Ama müthiş üzümü var bu sene onunla yetiniriz şeye umut ediyorum. Bizim sitenin önünde üzüm var ama nadiren meyvesi var. Onu da şimdiden Suriyeli kardeşler yeşilken kemiriyorlar. Ege Akdeniz bölgesi meyvelerinde inşallah sıkıntı yoktur. Portakal mandalina incir nar limon da yoksa kışın baya zor geçecek. Şimdiden ceviz stokluyorum. İçini çıkarıp buz dolabına koyuyor hanım.
Yanında bu siteye de gelir soruşturma göz altı. Biraz dikkatli olalım bence. Herkes herkesin fikrini biliyor.
Adana ve Adıyaman belediye başkanlarını da almışlar. Bu iş en sonunda Angara ya da gidecek gibi.
Kaştayım.burada espresso labda yok ki kahve içmeyerek protesto edeyim olanları.ahshahs helal sana özgür.
Antalya BB Başkanı Muhittin Böcek'te gözaltına alınmış.
Yer İmleri