Sayfa 767/934 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7467 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahsı fikrim İmamoğlu CHP operasyonları artarak tutuklama yoluyla devam edecek. Bir ipucu için dağı delecek bunlar. Sonuçta soluksuz seçime kadar yatmayı çoğu göze alamaz. Herkesin işi gücü ailesinin var. Bu işin sonunda uydurma film senaryosu bile çıkar. Kolay bir seçime girmeyeceğiz. Daha ölümler yok ortada onları da bekliyorum. Akp ben seçimi kaybettim çekiliyorum diyemez. Gırtlağına kadar pisliğe bulaşmış bir sistem bunlar.
    Zaten abdullatif şenerde demişti,bunlar menfati için herşeyi yapar savaş dahil.

2. Bu TÜİK deki arkadaş baya maharetli meyveli sepetten çıkarmış olmalıdır ya da onu olağandır fiyatlarını sebebiyle bloke ettiler. Henüz Konya'da hiç bir ağaçta meyve görmedim badem kayısı kiraz erik ceviz dut yok. Konya'nın Hadim bölgesinde meyve çiçekleri geç açar oranın kirazı şeftalisi daha önceden yurtdışına giderdi bize yemek nasıp olmazdı. 9-10 EUR toptan fiyatı daha önceleri. Ama müthiş üzümü var bu sene onunla yetiniriz şeye umut ediyorum. Bizim sitenin önünde üzüm var ama nadiren meyvesi var. Onu da şimdiden Suriyeli kardeşler yeşilken kemiriyorlar. Ege Akdeniz bölgesi meyvelerinde inşallah sıkıntı yoktur. Portakal mandalina incir nar limon da yoksa kışın baya zor geçecek. Şimdiden ceviz stokluyorum. İçini çıkarıp buz dolabına koyuyor hanım.

3. Yanında bu siteye de gelir soruşturma göz altı. Biraz dikkatli olalım bence. Herkes herkesin fikrini biliyor.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İktidar+zat iyice halkı kensine düşman etti,sonuç iyi gözükmüyor...
    Benim etrafımda hâlâ o seviye yok hocam
    Reisi çok seviyorlar. Parti için biraz olumsuz şeyler duydum ama yine geleneksel "başka adam mı var" ile bitiyor muhabbetler (:
    Hayırlısı diyelim.

5. Adana ve Adıyaman belediye başkanlarını da almışlar. Bu iş en sonunda Angara ya da gidecek gibi.

6. Kaştayım.burada espresso labda yok ki kahve içmeyerek protesto edeyim olanları.ahshahs helal sana özgür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adana ve Adıyaman belediye başkanlarını da almışlar. Bu iş en sonunda Angara ya da gidecek gibi.
    Ankarada nasıl bir operasyon yapalım diye devamlı kafa patlatıyorlar,melih gökçekin yaptıklarını belki mansura yükleyebilirler,zaten sistemleri sen hele içeri gir altını doldururuz mantığındalar.

8. Antalya BB Başkanı Muhittin Böcek'te gözaltına alınmış.

Sayfa 767/934 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •