Sayfa 768/1002 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Bilim kurulu üyesi sunum yapıyor : Çin aşısının etkiliyi %91,25’dir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bilim kurulu üyesi sunum yapıyor : Çin aşısının etkiliyi %91,25’dir
    Coronavac aşısı 752 gönüllü üzerinde denendi sadece 3 kişide koronavirüs pozitif çıktı

Plesebo 570 gönüllüde denendi 26 kişide koronavirüs pozitif çıktı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Ben hiç bir dine inanmıyorum, İNANADA SAYGI DUYUYORUM. Her kesin kendi tercihidir. Her kes bir birine saygı göstermelidir. Hintli İNEK e saygı duyar, sen domuz yemezsin, insanların kutsalıdır bunlar. Bunları tartışmak beyhudedir.
    KİMSE KİMSENİN KUTSALINA LAF SÖYLEMELİ,ÖZGÜR İRADADEYE BIRAKILMALIDIR.
    Bu konular kimsenin tekelin de değildir. Bunu pazarlayanlar sizin duygularınızla oynuyordur.

Sağlık Bakanı : Bilim Kurulumuz daha önce geniş bir çalışma yaptı. 4 aşamalı bir strateji hazırlandı. İlk planda sağlık çalışanları olmak üzere yapılmıştı bu strateji. Birinci aşamada 9 milyona yakın kişi var

Sağlık Bakanı : Mart en geç Nisan gibi 2. Veya 3. Asama aşılamaya geçmeyi hedefliyoruz

Sağlık Bakanı : Brezilya’nın Cin aşısı ile ilgili faz 3 açıklama sonucunu neden açıkladığını bilmiyorum , bizim için bizim sonuçlarımız önemli

Sağlık Bakanı : Çin’den ilk etapta 3 milyon doz gelecek

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 768/1002 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •