Hakikaten yatırımcılıkla falan uzaktan yakından alakası yok bizim küçük yatırımcının. İyice kumarhaneye çeviriyorlar. 3 5 tane afedersiniz soytarı kuşlu sitede millete pazarlamaya çalışıyor, hepsi sorgusuz sualsiz atlıyor hisseye. %90'nın şirketin mevcut durumuyla ilgili, geleceği ile ilgili, yatırımları ile ilgili zerre bilgisi yoktur eminim.
Eski fiyattan 34-37 TL'den beridir tutuyorum hisselerimi, çünkü potansiyeli az çok tahmin edebildik o zamandan. Ama böyle hareketler olunca insanın gerçekten canı sıkılabiliyor.
Yani tavan tavan giderkende rahatsız oluyorum. Vaziyet belli işte sürüyle atlıyorlar hisseye, şimdi de satacaz diye vermeye çalışıyorlar tabana. Akıldan yoksun o kadar çok insan var ki memlekette, kusura bakmayın gerçekten.
Yanlış anlaşılma da olmasın asla, kimseye neden satıyorsunuz diye yazmıyorum. Kuşlu sitedeki şu manipülasyon olaylarından artık gerçekten rahatsız olmaya başladım. Memleketin borsasını kumarhaneye çevirdiler iyice. Birgün önceden bir de biz uyardık diye paylaşım yapıyorlar sonra. Arkadaş 50bin 100bin takipçisi var, zaten söylediği için adamlar avel satmaya başlıyor, ondan sonra taban. Sonra da biz uyarmıştık. Adamın yok ki bir öngörüsü, bir gelecek projeksiyonu, nedir ne değildir yok yani...
Ponzi, resmen ponzi. Başka bişey değil.
Kusura bakmayın içimi döktüm biraz.
Selamlar, saygılar,
Yer İmleri