Sayfa 769/1002 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sağlık Bakanı : Biontech aşısı biraz fazla gündeme getiriliyor ve yer yer yanlış bilgi aktarımı var . Biontech aşısı ile ilgili bize 2021 yılı için 25 milyon doz olabileceği söylenmişti . Fiyatla ilgili bir sorun yaşamadık , yaşanan sorun bu donemde asinin üretimiyle ilgili firma sorumluluk taşımadığını sözleşmeye yazılmasını istediler . Biz buna sıcak bakmadık son zamanlarda bizzat ben görüştüm ve kısmen bu sorunu aştık. Mart ayı sonuna kadar 4.5 milyon doz için bir anlaşma bir iki güne kadar imzalanmış olacak .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : Sinovac asisi ilk etapta 3 milyon gelecek , toplam Şubat sonuna kadar 50 milyon gelecek. Biontech aşısı Mart sonuna kadar 4,5 milyon planladık bunun 1-1.5 milyonu Ocak ayında gelmiş olacak ama bu asi ile ilgili net takvim bize bildirilecek

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Sağlık bakanı : Biontech aşısının dünyada satılan fiyattan daha aşağı bir rakama alacağımızı söyleyebilirim . Fiyatı firma açıklamamızı istemiyor .

Sağlık Bakanı : Kapalı ortama geçtikçe bulaşma %85’e kadar yükseldi , çekirdek aile dışında aile görüşmeleri olmamalı

Sayfa 769/1002 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •