Sayfa 769/1009 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    neden erkenmiş ? abd enflasyon rakamının gidişatını gözlemlemek istiyorlarmış yoksa eorubond fiyatlarının düşececeğini mi öngörüyorlar
    Eurobond crash olunca USD ile alınır.
    Tadından yenmez dostum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2. 80,7 milyar dolarlık eurobondun %41'inin yerli yatırımcıya geçtiği haberi yapılmıştı. Son 1 yılda(düzeltme:2020 başından bu yana) gerçek kişi portföyü ise %85 arttı denilmişti aynı haberde.

1,5 yıldan bu yana ekonomi kanalında çıkan fon yöneticileri, ekonomi danışmanları vs. habire eurobond alın diye pompaladılar. Kim bilir, belki daha yüksek faizli bond beklentileri vardı ki ellerindekilere alıcı bulmak için böyle konuştular.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...liyor-6446088/
    Son düzenleme : Turnike; 02-06-2021 saat: 15:16.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    riskler => cds yükselişi beklentisi diye anladım ben.
    CDS'nin artmasını bekliyorlar... Bu herkesin eurobond'a üşüşmesi olayı beni biraz soğuttu. Az bir miktar bağlarım belki fiyatlar biraz daha aşağı çekilirse.

4.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    80,7 milyar dolarlık eurobondun %41'inin yerli yatırımcıya geçtiği haberi yapılmıştı. Son 1 yılda gerçek kişi portföyü ise %85 arttı denilmişti aynı haberde.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...liyor-6446088/
    ben de bu haberi arıyordum.

5.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    faizi 20ye çekip gerekirse ek sıkılaşma yapacağız deseler dolar 7ye düşer ama bunu bildikleri özellikle kuru çıkarmaları lazım.
    manupulasyonla ters köşe peşindeler. para kazanmaları için her yolu mübah görüyorlar.
    Dolar düştükçe dolar satan var mıdır bilmiyorum. Ortama güvenmeyen herkes elindekini kusacağına daha çok alır. O yüzden düşürmek istemiyor da olabilirler. E çıkınca da başka yerler ozuluyor. Anlamış olduğunuz üzere, çözüm faizleri indirip artırmanın biraz ötesinde.

6.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    faizi 20ye çekip gerekirse ek sıkılaşma yapacağız deseler dolar 7ye düşer ama bunu bildikleri özellikle kuru çıkarmaları lazım.
    manupulasyonla ters köşe peşindeler. para kazanmaları için her yolu mübah görüyorlar.
    naci başkan şahin merkez bankacılığı nasıl olur gösterdi kur kafasını kaldıramadı yabancı portföy girişleri arttı ancak bundan birileri rahatsız oldu görevden alındı iyi bir doktora düşersen hastalık iyileşir naci başkan iyi bir doktordu

7. Naci 128 milyarı bir araştırın dedi damat ve ekibi reise gammazlık yaptı onun için gitti bunu herkes biliyor

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dolar düştükçe dolar satan var mıdır bilmiyorum. Ortama güvenmeyen herkes elindekini kusacağına daha çok alır. O yüzden düşürmek istemiyor da olabilirler. E çıkınca da başka yerler ozuluyor. Anlamış olduğunuz üzere, çözüm faizleri indirip artırmanın biraz ötesinde.
    Patrik kontrollü olduğunu anlamadıysan iyi bir patrik değilsin.
    Boşuna vaftiz felan uğraşma.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 769/1009 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •