Sayfa 769/1005 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Şahit araba duruyor mu hala ?
    Yoksa değişiklik yaptın mı?
    fosfosu soruyorsan evet, duruyor.
    ay başşında satışa ait veriler gelir.
    veriler ışığında bir hareket olur gibin.
    sonra bilanço var.
    iyi bişi bekliyorlar.
    ama çoğu gurum hedef fiyat açıkladı yılık 370 civarı.
    % 25 tuyik enflazyon faizini düş, 300 ün üztünde olması gerekirdi.
    nerede hata yapıyorum acep? asasds.

borsada pozitif olduğumdan tutuyorum.
    negatif olsam karı alıp kaçardım.
    tl ye dönsem gideceğim bişey yok.
    belkim gümüş.
    dolara bakmam hayatta. mb düşmesin diye çırpınıyor bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Evdeki telefonlar vs geçen aylarda birden yavaşladı hatta açılışta pin kodunu bile giremiyorum. Uğraştım, sıfırladım vs baktım çözüm yok, yurt içinde çalışmayan ve güncelleme de almayan daha eski LG telefon ise gayet güzel çalışıyor.

Geçen hafta yeni bir telefon alayım dedim, en ucuz market telefonu 2500 TL'den başlıyor. Neyse yorumlara, antutu puanlarına bakıp hesaplı bir şey aldım. Cuma geldi sanki ama açmadım. Sanırım insan görevini yapınca motivasyonu azalıyor. Evde ambalajı açılmamış malesef fazla ıvır zıvır var.

Dün gece internetden alınan şeylerde kolinin içine başka şey filan koyuyorlar diye haberler aklıma geldi ve açıp kurdum sorun çıkmadı.

Bu arada büyük ve uzun telefon internet sayfalarında çok güzel gözükmüyor ama pratikde atıyorum banka mobil uygulamasına girince klavye ortaya çıkınca ekrandaki önemli bilgilerden bazıları görünmüyor. O yüzden uzun telefon daha mantıklı geldi artık.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. bu arada aselsanı takip ediyorum.
    oradaki sorun bedelsiz ikiye bölünmesi var.
    yeni lotlar baskı yapar mı diye kararsız kaldım.
    onları toplayıp götürebirler diye düşünüyorum.

4. Bence şu an borsaya girenler frontçu ama etkili çevresi olan paralı kişiler veya fon yöneticileri.

Ben şunlara aldırırım deyip giriyorlar. Timothy Ash vs bile tweet atmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Yatırım fonlarının para çıkışlarını görüyorum çoğu hissede..
    Sanırım kar realizasyonlarını yapıyorlar..Bu borsa hemen düşecek demek değil...
    Not olarak kalsın.
    İzlemek lazım...

yazmadan önce epey düşündüm. sonra da yazayım dedim.

önceki haftalarda enerji sektörüyle ilgili yazmıştım. şimdi malum haber akışına bakınca biraz fazla parlatıldığını düşünüyorum. tr devletinin ve hükümetinin şu anda yapacağı en mantıklı şey tabii ki de cari açığı azaltmak için enerjiye önem vermesi. ama bazı şirketler sanki 10 yılını bile fiyatlamış gibi. şimdi bu haber akışı içinde alım yapmak çok mantıklı gelir insana. sonra bakarsın ki el elde baş başta kalmışsın. bu işler böyledir.

bence onun yerine daha farklı bir strateji daha iyi olur. misal bu şirketlerin tesislerini kuracak mühendislik kapasitesi olan holding ve şirketler çok daha cazip. pekala temiz enerji politikaları gereği başka ülkelerden de iş alabilirler.

asıl yazacağımı sonda yazayım. angen diye bir şirket var. koç olayı medyaya düşünce yazmaya karar verdim. bu şirket tıbbi kitler vs üretiyor. sadece insanlar için değil veterinerlik kitleri de var. üretiminin %85'i ihracat. daha da iyisi karını dağıtıyor ve argeye de kaynak ayırıyor.

avrupanın dibinde 85 milyonluk bir ülkede bana göre fazla iyi bir şirket. 2 yıl önce halka arz edilmiş. son çeyrek bilançoları çok kötü. bulunsun hesabı cuma kapanışta bin lot aldım. daha da alacağım. gerisi kısmet.
    audentes Fortuna iuvat

7. iki saattir ufoyu dinliyorum.
    onu söyleyemem,
    bunu açıklayamam.
    diğerini kulağına söylerim.
    ne bu yaf. asdasds.

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yazmadan önce epey düşündüm. sonra da yazayım dedim.

önceki haftalarda enerji sektörüyle ilgili yazmıştım. şimdi malum haber akışına bakınca biraz fazla parlatıldığını düşünüyorum. tr devletinin ve hükümetinin şu anda yapacağı en mantıklı şey tabii ki de cari açığı azaltmak için enerjiye önem vermesi. ama bazı şirketler sanki 10 yılını bile fiyatlamış gibi. şimdi bu haber akışı içinde alım yapmak çok mantıklı gelir insana. sonra bakarsın ki el elde baş başta kalmışsın. bu işler böyledir.

bence onun yerine daha farklı bir strateji daha iyi olur. misal bu şirketlerin tesislerini kuracak mühendislik kapasitesi olan holding ve şirketler çok daha cazip. pekala temiz enerji politikaları gereği başka ülkelerden de iş alabilirler.

asıl yazacağımı sonda yazayım. angen diye bir şirket var. koç olayı medyaya düşünce yazmaya karar verdim. bu şirket tıbbi kitler vs üretiyor. sadece insanlar için değil veterinerlik kitleri de var. üretiminin %85'i ihracat. daha da iyisi karını dağıtıyor ve argeye de kaynak ayırıyor.

avrupanın dibinde 85 milyonluk bir ülkede bana göre fazla iyi bir şirket. 2 yıl önce halka arz edilmiş. son çeyrek bilançoları çok kötü. bulunsun hesabı cuma kapanışta bin lot aldım. daha da alacağım. gerisi kısmet.
    Onun eşdeğeri şirketten bende bolca var. Pandemi olacak ki cacık olsun. Ben yenisini çıkartırlar diye bekliyorum acı acı diğer kağıtları kaçırıyorum hep. Çok kaybım var çok🤣🤣

Sayfa 769/1005 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •