Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 77/307 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 609 - 616 arası.

Konu: EMNIS - Eminiş Ambalaj

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by xanax27 Yazıyı Oku
    Ağzına bilgine sağlık üstadım.

VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hepimizin hissedaşım bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum hayır vazgeçmedik ancak gerçekleşecek diye birşey yok... 4,22/4,25 bandı test edilir ve hareket tersi yönde devam ederse göstergeler ve güç toplama bizi dediğim yerlere götürecektir(6,85/7,15).. Bu seviyelerden (4,52/4,61)kalkışlar sınırlı kalacaktır o nedenle bir önceki Yazımda sınırları daralttım. Şöyle ifade edebilirim sanıyorum. Son 7ay marj açma ve ilgi çekmenin yanında ekstra 150 bin lot civarı yeni mal yedi tahta..Derinlik arttı evet ama Bu malların sağılması ve yoğrulması gerek. O süreci yaşıyor tahta.Teknik olarak 5 hafta 27/32işgünü içinde düşündüğüm teyid ler gerçekleşirse 2019 2. Çeyreğe kadar buradayım tersi olursa fiyata bakmaksızın çıkarım tahtadan. Bir yayı ne kadar gerersen ok o kadar doğru hedefe gider ve uzağa. Bol kazançlar
    Hocam
    Bu geri gelme olayı
    Mesela önce 6.60_7.80 aralığını görüp çakmağı tamamlasa sonra dediği buz gibi tekrar 4.50 lere gelip güç toplayıp daha yukarı vuranazmi

Mesela şöyle 1997 gibi

Ne dersiniz
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Hocam
    Bu geri gelme olayı
    Mesela önce 6.60_7.80 aralığını görüp çakmağı tamamlasa sonra dediği buz gibi tekrar 4.50 lere gelip güç toplayıp daha yukarı vuranazmi

Mesela şöyle 1997 gibi

Ne dersiniz

Oluşum o noktaya geldiğinde sadece teknik olarak bakmamak gerektiğini düşünüyorum temel altını doldurmalı tekniğin... Bu oluşmazsa spekülatif oluşumdur ve Sonuçlarıda gitgellerdir son aylardaki gibi... Beklentim doğrultusunda 12 aylık bilanço vergi dairesine sunulana kadar teknik oluşumları tahmin edebiliyorum ve bu bilançonun önemini aylık grafikler çok net yansıtıyor. Dedidiğiniz formasyon için bilanço dönemine kadar o seviyeleri görmesi ancak kötü bilanço sonrası şirket riskleri artacağı için kalktığı yerden daha geriye çekilmesi demek. Bu mümkünmü derseniz mümkün ancak benim seneryom ve grafikleri me yansıyan seneryo değil. Zamanı gelince paylaşacağım... Bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum hayır vazgeçmedik ancak gerçekleşecek diye birşey yok... 4,22/4,25 bandı test edilir ve hareket tersi yönde devam ederse göstergeler ve güç toplama bizi dediğim yerlere götürecektir(6,85/7,15).. Bu seviyelerden (4,52/4,61)kalkışlar sınırlı kalacaktır o nedenle bir önceki Yazımda sınırları daralttım. Şöyle ifade edebilirim sanıyorum. Son 7ay marj açma ve ilgi çekmenin yanında ekstra 150 bin lot civarı yeni mal yedi tahta..Derinlik arttı evet ama Bu malların sağılması ve yoğrulması gerek. O süreci yaşıyor tahta.Teknik olarak 5 hafta 27/32işgünü içinde düşündüğüm teyid ler gerçekleşirse 2019 2. Çeyreğe kadar buradayım tersi olursa fiyata bakmaksızın çıkarım tahtadan. Bir yayı ne kadar gerersen ok o kadar doğru hedefe gider ve uzağa. Bol kazançlar
    Sayin ustadim..
    takriben bir bucuk ay onceki bu yorumunuz halen gecerli midir, yoksa surec farklilasti mi..
    son yorumlarinizda da 3.78 riski ve uzun bir bekleme sureci vurgulanmisti..
    gonlumden gecen fransizlarin deyimiyle(yanlis animsamiyorsam) ileriye sicrayabilmek icin geriye cekilmek midir..
    Nihayet yorumlariniz bizim icin kiymetli olacaktir..

yatirim tavsiyesi mi..asla diil.

5. Merhaba.. Kısaca 4,22/4,25 bandı önemini korumakta ancak yeterli talep oluşamıyor patron satışı gelecek çekincesi mevcut sanıyorum.. Çok zamanım yok şuan kısaca cevap vermek istedim özelden uygun olunca detaylı yazabilirim. Saygılar bol kazançlar Teknik olarak sistemime göre bu hafta beklediğim hareket yukarı yön tersine, patron baskısı ile aşağı yönde oluştu.. Bu sat sinyalinin başlangıcı idi ancak satabilme fırsatını patron kullanmış oldu... Bilanço ve haberlerden bağımsız teknik olarak sistemim aylık kapanış 4,64/4,67 üzerinde olmadığı taktirde en az 7ay yaklaşık 25 hafta 3,78 dip 4,52 zirve görünümü vermekte. (umarım yanılırım) Eğer Aylık kapanış, 4,67 üzeri gerçekleşir ise bu paylaştıklarım geçersizdir ve teknik ilk hedef 6,15/6.85 olarak görünmektedir..( oluşumlardan bağımsız teknik yorumdur) Bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by Corau Yazıyı Oku
    Sayin ustadim..
    takriben bir bucuk ay onceki bu yorumunuz halen gecerli midir, yoksa surec farklilasti mi..
    gonlumden gecen fransizlarin deyimiyle(yanlis animsamiyorsam) ileriye sicrayabilmek icin geriye cekilmek midir..

Sayin ustadim..

Sayin ustadim..

Takipteyiz ustad

7. arkadaslar 5 tl satis vermistim aninda satilmis bu hisseyi iyi taniyanlar bu hisse surekli sebesiz yere inip cikan bir hisse mi olasi dibi nedir acaba herkese bol kazanclar

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Biz sabrediyoruz diye tavan olmuyor .Sabretmesek tavan olur😊

Sayfa 77/307 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •