Sayfa 77/169 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Altın vurus v

Bir diger konu:
    DEATH CROSS SUSDTL de gerceklesir mi?

Bu konuyu cok iyi degerlendirmek gerekir.
    Biz burada "Grafik analizi" yapiyoruz.

TEORiK olarak "Death Cross" gerceklesebilir DOGRU.

TEMEL ANALiZ acisindan olaya bakarsak;
    1-DEATH CROSS icin "guclu bir ekonomi" gerekir.
    2-Makul bir DIS BORC gerekir.
    3-Dusuk "issizlik" orani SARTTIR!
    4-Guclu bir Ihracaat olmazsa olmazdir.
    5-Ihracaatin Ithalati karsilama oraninin "tatmin edici" seviyede olmasi icap eder.

Bu ornekler cogaltilabilir.
    Bu sorulara cevap vermeye kalktigimizda DA "icimi KARALAR" BASIYOR.

Cevap ise UZUN VADELi SUSDTL grafigimizde var zaten.
    Ne zaman USD TL karsisinda "diplere vurmus?" Acin bakin grafiklere.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Altın vurus v

"TEMEL ANALiZ acisindan olaya bakarsak;
    1-DEATH CROSS icin "guclu bir ekonomi" gerekir.
    2-Makul bir DIS BORC gerekir.
    3-Dusuk "issizlik" orani SARTTIR!
    4-Guclu bir Ihracaat olmazsa olmazdir.
    5-Ihracaatin Ithalati karsilama oraninin "tatmin edici" seviyede olmasi icap eder."

Butun bu rakamlarin Gayet guzel oldugu ALMANYANIN ve Avrupa birliginin para birimi olan EURO bile 1.38 lerden 1.05 lere gevsemisken, FED Faiz artirimi icin "Gun sayarken" Ve hatta EurUsd icin bile (bazi cevreler) ISRARLA 0.85 paritesinden bahsederken, TL nin USD karsisindaki gucunu hangi "Temel" gerekcelere dayandiracagiz?

Merak ediyorum..
    Son düzenleme : bikmisbroker; 01-10-2017 saat: 18:46.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

yatırım tavsiyesi değildir. bistin 110000 lerde olduğu dönemde usd 3.34 lerde idi. bist 100 000 lere geldiğinde.usd 3.59 ları gördü. mb nin müdahelesi . cb nin düşürün faizleri söylemi bile mb nin paniklemesi sonucu 14.69. tahvil. buyrun satın dolarları.alın faizleri.

Altın vurus v

Dikkat ederseniz, bu basligi actigimdan beri verdigim TAHViL grafigini ARTIK vermiyorum?

NEDEN acaba??

SON HAFTA (GECEN HAFTA) DA Ki TEK CUBUKTAKi HAREKETE VE KAPANISA BAKARMISINIZ??

Müdahale edilen, şamar oğlanına dönmüş (şaka gibi) bir TAHVİL grafiğimiz var artık.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

yatırım tavsiyesi değildirrrr. sıradaki oyun ?

6. Bıkmış abi nezaketini koruyor, kibarca ben böyle analiz ediyorum diyor. eskiden şerh koyardı ve o şerh koyulanlar bir daha gelemediler buralara. teşekkürler Bıkmış abi

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Tavsan, Talebe AYI, bitpire ve bendeniz dahil (bikmisbroker) bilumum hayvanlar alemi (Kendimi de agzinda dis kalmamis, ehteyar KURT olarak dusunuyorum) Grafik analizi yapiyoruz.

Guzel calismalar bunlar, hepinize tesekkur ederim.

Ben de diyorum ki;
    Benim Ozel ayar bir indikatorum de EKiM ayi icinde Yukarida 3.62 ve (belki) 3.66 var DER..

Gun ola harman ola, Bakalim, neler gorecegiz?
    Dikkat ederseniz bu Topikde 10 larca grafik ve YORUM var.

Hep soyledim, ayni EKG grafigine 10 tane Kardiolog ba-ka-bi-lir.
    Ve sonucta 10 AYRI YORUM da a-la-bi-lir-si-niz.

AMA 1 DOKTORUN Ki dogru cikar.

Kalin saglicakla

(Not;Yukarida verdigim "kardialog" ornegini TIP mensubu arkadaslar cok iyi anlayacaklardir.
    Bizler size teşekkür ederiz sn.bıkmışbroker..
    Kendi adıma son bir hafta içerisinde burada .Değişik grafikler ve stratejiler görmek ufkumu genişletti..
    Grafiklerle konuşmak en doğrusu..
    Herkese iyi haftalar..

Babo abi borsaguide sitesinden bu güne sizi tanıyorum sizin trend analizlerinizi her zaman ciddiye aldım ve hisse alım satımlarımda analizleriniz güvencem oldu başarılarınızın devamını dilerim.

GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yol açık Yola çık.

Sayfa 77/169 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •