Sayfa 77/506 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 609 - 616 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Hisselerde en büyük beklenti bilançoları dir. Hele hele yazılımlarda bu çok daha önemli hale geliyor...ikinci çeyreklerde yaptığı 4.2 milyonluk karın üzerine iş güvenliği ile ilgili yazılım satışından da ekleyeceğim 1.5 milyon kar ve biraz da başka yazılımlarından yapacağı az kar ile üçüncü çeyreklerde yapabileceği 5-6 milyonluk kar bu hisseyi çok farklı yerlere taşır. .bi ihtimal çok heyecan vericidir...

2. Metrodan satıcı lot lardan kurtulduk. .vertunun elindekiler ise ancak 2019 yılı ortalarından çok güzel gelebilecek bilançolar dan sonra ve belki de o sirada fk değerinin 25-30 lara çıktığı bir sırada gündeme gelebilir..

Geçen günlerde link Logo aselsan ve kront un gecmislerinde fk 27-30 lari gördüklerini belirtmiştik. .bence geçmişinde türkiyede en hızlı büyüyen ilk 50 şirket arasında bulunmuş olan bir kafein önümüzdeki süreçte zarfında büyümesi ile karı ile bu temel fk değerini yakalayabilir..

O yüzden de ben kafeinin önünün açık olduğuna inanıyorum. .önümüzdeki zaman diliminde kafeinin ilginç fiyat duzeylerine çıkması beni şasirtmayacaktir. ..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. 6.75 den geldik

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. Dün en yüksek 6.89 ü görmüştü. .bu gün 6.96 yi görüp tam da bu direncin üzerinden kapanış yapması güzel..hafif eksili, yatay veya her türlü artıli endekste kafein gidecektir...
    Bu gün endeks çok iyi olunca yatırımcıların önemli bir kısmının dikkati endeks hisselerine kaçtı. ..

Önümüzdeki zaman diliminde endeksten daha iyi bir performans bekliyorum kafeinde. .yarın tahminen 7 tl nin üzerine çıkar diye düşünüyorum.

5. Sayfa 77 ye giremiyorum

7 yi gene göstermedi kolay mıngır yok dıyor

7. Masaallah😊

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dün en yüksek 6.89 ü görmüştü. .bu gün 6.96 yi görüp tam da bu direncin üzerinden kapanış yapması güzel..hafif eksili, yatay veya her türlü artıli endekste kafein gidecektir...
    Bu gün endeks çok iyi olunca yatırımcıların önemli bir kısmının dikkati endeks hisselerine kaçtı. ..

Önümüzdeki zaman diliminde endeksten daha iyi bir performans bekliyorum kafeinde. .yarın tahminen 7 tl nin üzerine çıkar diye düşünüyorum.
    bu yorumu olumlu bir endeksi düşünerek yapmış ve kafeinin 7 nin üzerine çıkacağını öngörmüştüm...bu gün endeks kötü olunca hissede bir miktar realizasyon oldu ama günün sonlarına doğru artıya geçmeyi de başardı...günün en yüksek rakamı olan 7,03 ten kapattı...buda alış iştahının çok yüksek olduğunu gösteriyor..

üstelik endeksin eksili olduğu bir günde bunu başarmış olması bu hissenin hala gidecek çok yolunun olduğunu gösteriyor...bu gün yüzümü kara çıkarmadı...emeği geçenlere teşekürler..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 77/506 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •