Bu karı değerlendirecek arkadaşlardan yorum bekliyoruz acep ne kadar temettü dağıtır
Bu karı değerlendirecek arkadaşlardan yorum bekliyoruz acep ne kadar temettü dağıtır
Bugünkü yükseliş ve kap düşen haber hakkında yorum bekliyoruz tşk ederim
Konsolide olmayan verilere göre 3. çeyrekte yakalanan satış ivmesini son çeyrekte, sürdürememiş görünüyor. Geçen yıl son çeyrekte yapılan 157.5 milyon ciro bu yıl 162 milyondur. 12 aylık Brüt kar 107 milyondan 100 milyona düşmüştür, pazarlama gideri ve genel yönetim giderlerindeki düşüşlerle bu açığı kapatarak 45 milyon faaliyet karı yazmıştır. iştiraklerden de geçen yıla paralel bir kar geleceğini düşünürsek 60 milyon civarı bir konsolide kar gelmesi muhtemeldir. Bu fiyatlarda, hisse biriktirme şansı vermeye devam edecek gibi ...... YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Kar tahminimize göre 1tl brüt temettü vermesi beklenebilir
herkese merhabalar .
3. çeyrek de 180 milyon civarı ciro yapmış iken son çeyrek de 160 milyon da kalmış görünüyor . çok büyük farklılık yok esasen zaten dönemsel olarak periyodik olarak 160 milyon civarı ciro sağlamış .
vd karı düşük , geçen yılda vd 50 milyon iken bilançoda 59 gelmişti , bu senede 49 milyon üzeri gelir elbette .60 milyon civarı olabilir belki ama benim beklentim 65 üzeri idi . ne yazıkki beklentimi karşlayamadı ama yinede 43 milyon sermaye için fena değil diyelim .
bakalım bilanço ne gelecek ve piyasa ne tepki verecek
herkese bol kazançlar ...
Son düzenleme : Hisseci44; 16-02-2018 saat: 11:49.
Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.
Yer İmleri