.![]()
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu kadarlık yukselis bile fazla buna ne tavanı tavanın t si gecmez bunun 1 km yanından patron yine malını satmıstır bunun yapacagı anca bu cop torbası hisse bu
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
simdi bugunku bu hareketi gorende bunu yukselmis sanır 20 gun once 1.70 zaten gormustu gecememisti simdi yine gecememis bunun 1.70 ustunde tutunmaz hele tavan bunun 1 km yakınından gecmez ..20 gun once endeks birde 107-108 000 lerdeydi o zaman 1.70 ti ..simdi endeks 113 000 te..endeks 118500 oldu yine yukselmedi anlayacagınız tipik gel gel cekmis geleninde kucaguna bırakıs malı bakalım patron aksama yarına kac lot sattım diye haber gonderecek
Yakında demiş ama gün belirtmemiş. Onun kağıtta yıllarca kalmasına bakılırsa yakın demesi aylar alabilir. Tabi o 2lerde yazacağını yazdığı için onun cevaplaması iyi olur ben de avukatlık yapmış olmiyim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha 1.70 ustunde kalamıyor 20 gundur geclu direnc 1.78 orayı gecerse ki gecmez belki 2 olur bu hisse 1 yılda 1 kere tavan yapar en son tavanını 4 ay once yaptıgına gore 8 ay daha tavan olmuycak demektir adi tuvalet pecetesi bu tuvalet pecetesi bile 3 ayda 1 %10 zam goruyor gerci
bundan bi halt olmaz 23 yıldır borsadayım tecrube herseydir yazdıgım hisselere bakın vakko %6 kordsa%10 dagi %4 karel %9 bugunku getirileri buna da yazıyoruz sonuc dedigimiz gibi ..artık hisse hareketlerini ezbere biliyoruz .bunu 1.40 dan al 1.70 sat .tavan mavan hayal hikaye bunda
katılıyorum borsanın en b....n hisselerinden biri borsoda bosuna yer kaplıyor madem kucuk yatırımcıya kazandırmayacaksın cık git borsodan niye kotesin o zaman oyle sirketler borsodan atılmalı
Yer İmleri