Sayfa 77/101 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 609 - 616 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. TAVHL
    haftayi guzel tamamladi guzel döktü eksiye ragmen para girişi oldu.... haftaya daha guzel olacak ... sadece sabir .... hissede hicbir sorun yok hersey yerli yerinde....

YAZIC
    guzelce dinleniyor bilanco beklentisinide eritti hisse ölü taklidinde... bir parca daha asagi salinsa biraz daha dökme yapsa dahada guzellesecek ...

MGROS
    cok söz söylemeye gerek yok aslinda ... ilk onerdigimdede dedigim gibi al yilbasina kadar unut..... gayet guzel gidiyor .... oda biraz sallama sirkeleme yapsa sert dususler asansorler yapsa daha rahat hareket edecek ... ki bu hafta bi parca yaptida bunu ... aslinda cok fazla ky yok alttan maliyetlenen fakat son gunlerde cok dikkat cekti ... ama sorun yok umursamadan devamda edebilir....

iyi haftasonlari ....
    selamlar saygilar....

2. Teşekkürler üstad
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    konu acilmisken sunuda ekleyimki kafamdaki hedef fiyat bi miktar daha yukari tasindi ...
    haftasonu bunla ilgili yazariz....

AMA TEKRAR EDIYORUM
    ELIMDE OLMASA BOYLE BIR HISSEYE BU FIYATLARDAN ASLA YENI GİRİŞ YAPMAM ....

sonra kimse yukari dediniz su oldu bu oldu demesin ....

benim YAZICI icin yorumlarim artik sadece 20 alti maliyetlenen arkadaslar icin ....

burdan yeni giris yapiyimmi diyen varsada cevabim net ...

KESINLIKLE HAYİR
     Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    sirasi gelmisken tekrar ediyim ...

MGROS daki o usul usul çıkış turunu hizli cikislara tercih ederim ...

cok tatli aldi 25 lere kadar olan yolu dikkat cekmeden urkutmeden .....

ama her hissenin hikayesi karakteri olusumu farkli ....

evet hatirladiginiz gibi MGROS bizle daha uzun kalacak ve menzili daha uzun demistim halende oyle ...

ancak neden agirligimi TAVHL verdigimide defaatle aciklamistim ..

topik mudavimleri bunlara asina oldu zaten artik .

ama sunuda yineleyim statik alis yada satis fiyati belirlemem ve onermemde ...
    bu insanda sartlanma yaratir algiyi bozar o ankid egerlendirmede hata yaptirabilir ...

bunun yerine kendinize araliklar belirleyin ...

su fiyat araligina geldiginde yeniden degerlendirecegim tekrar duruma bakacagim su aralikta tamammi devammi kararimi verecegim seklinde ....

ve yeri gelmisken onemli bir yontem daha ...

bu araliklara gelindiginde hisseyi degerlendirirken kendinize su soruyu sorun degerlendirmeden sonra ....

"bu hisse elimde hic olmasa burdan alirmiydim "

ve ona gore menzilinizi belirleyin marjinizi yeni hedef araliklarinizi ayarlayin .... yeni degerlendirme fiyat araliklsrinizi olusturun ....
    sn Aksakal çok soru sorarak yoruyoruz sizi ama müsait bir zamanınızda değinirseniz buradaki mentaliteyi öğrenmek faydalı olacak kendi adıma...

teşekkürler. iyi hafta sonları...

4.  Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
    sn Aksakal çok soru sorarak yoruyoruz sizi ama müsait bir zamanınızda değinirseniz buradaki mentaliteyi öğrenmek faydalı olacak kendi adıma...

teşekkürler. iyi hafta sonları...
    diger haftasonu bunu paylasalim sayin se7en ....

bu arada konuyla alakali kaliteli sorularin her zaman basimin ustunde yeri var ....
    siz ve dort bes arkadas daha kaliteli sorularla cok guzel yerlere temas etmemizi sagliyorsunuz ....

yanliz birsey rica etmek istiyorum forumdaslardan ....

teşekkür beğeni takdir vs icin mesaj yazmayalim arkadaslar ...

herkesin tesekkurunu pesinen kabul ediyorum ..... tesekkur edilmis sayiyorum ....

o yuzden tesekkur begeni iyi niyet temennisi konulu mesajlari yaznayalim ki konu akışı bozulmasin ....

5. buu haftasonu herhangi bir calisma paylasim yapmayacagiz....

portfoye yeni hissede girmeyecek ..

bu haftalik ozet onde dursun ..
    bu hisselerle alakali yazilacak herseyi yazdim soylenecek herseyi soyledim ..

egitici paylasimlarada ilerde vakit bulursak doneriz ...

herkese iyi haftasonlari dilerim ...
    TAVHL
    haftayi guzel tamamladi guzel döktü eksiye ragmen para girişi oldu.... haftaya daha guzel olacak ... sadece sabir .... hissede hicbir sorun yok hersey yerli yerinde....

YAZIC
    guzelce dinleniyor bilanco beklentisinide eritti hisse ölü taklidinde... bir parca daha asagi salinsa biraz daha dökme yapsa dahada guzellesecek ...

MGROS
    cok söz söylemeye gerek yok aslinda ... ilk onerdigimdede dedigim gibi al yilbasina kadar unut..... gayet guzel gidiyor .... oda biraz sallama sirkeleme yapsa sert dususler asansorler yapsa daha rahat hareket edecek ... ki bu hafta bi parca yaptida bunu ... aslinda cok fazla ky yok alttan maliyetlenen fakat son gunlerde cok dikkat cekti ... ama sorun yok umursamadan devamda edebilir....

iyi haftasonlari ....
    selamlar saygilar....

6. TAVSİYE....

arkadaşlar topik farketmeden güzel ilerlemiş ....

zoraki bekleme suresi olan bir gündü bugun benim icin ... ve bu boslukta topige en bastan goz atma firsati buldum ...

portfoydeki hisselere dair kafanizda soru isareti varsa en bastan itibaren forumu tekrar okursaniz aslinda tum sorularinizin daha onceden cevaplanmis oldugunu goreceksiniz...
    (cok şey yazmisiz tekrar okuyunca ben bile sasirdim )

hisselerdende ziyade borsaya dair baya paylaşım yapmışız....

bence topigi en bastan tekrar okuyan arkadaslar bundan cok fazla istifade edeceklerdir .... cunku bazi yazilarin icerikleri (ozellikle borsanin geneline dair ) ileriki gunlerde okuyanlarin cok isine yarayacak gibi duruyor .. alintilamak istedigim yazilar olsu fakat usendim ...

VAKTI OLAN ARKADASLAR KAHVE ESLIGINDE TOPIGI EN BASTAN ITIBAREN TEKRAR OKURLARSA BUYUK FAYDA SAGLANACAGINI DUSUNUYORUM ....

herkese kâr dolu bir hafta dilerim ....

7. bol kazançlı haftalar dilerim
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

8. lutfen boş yazılar yazmayalım...

yanliz birsey rica etmek istiyorum forumdaslardan ....

teşekkür beğeni takdir vs icin mesaj yazmayalim arkadaslar ...

herkesin tesekkurunu pesinen kabul ediyorum ..... tesekkur edilmis sayiyorum ....

o yuzden tesekkur begeni iyi niyet temennisi konulu mesajlari yaznayalim ki konu akışı bozulmasin ....
     Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    bol kazançlı haftalar dilerim

Sayfa 77/101 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •