Sayfa 77/656 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 609 - 616 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

Dua edin 8300 lot.

2.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Dua edin 8300 lot.
    Adam zaten tükürüklemeden yapıyor üstüne bide dua mı edicez alem adamsın...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Hayırlı cumalar, hayırlı durdolar herkese, az lotum var fakat çok umudum var

Çünkü gelen işlem satış olarak gelecektir.Çok iyi kar çıkmadan zor herkesin bir yükselsinde satayım dediği hisse de ancak toplayan alırsa yükselir.Sizler 15 milyon kar çıkarsa 7 liradan alırmısınız satarmısınız kafanızda değerlendirin siz satmayı düşünüyorsanız kim alır ya da riske girer.

5. Arkadaslar sakin sakin izleyin rica ediyorum burakara fazla yorum yapmayin. Madem mal toplu ve cok gidecek burdan mala girene yedirmeyebilirler sadece san sikmak icin basarlar. Bence burda biraz sessizlik olsa daha iyi olur gibi

Sent from my iPhone using hisse.net

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    para tekniği bozar bilanço veya haber düşerse bilmem ama günlüğüde haftalığıda aylığıda hiç hoş görünmüyor bu arada beni eskiler bilir maliyetim 1,8 civarı ve 15 bin lotum var eskiler bekleyebilir düşük maliyetli ama yeni alacaklar iki defa bakın dikkat edin eskiler bilirdi durdu birden yüze 3 artı iken yüzde 5 ekdiye geçmesi 1 dakikadan daha kısa süre sürüyor du uzun zaman yazmamaın nedeni başka hisselerde boğuyordum vede burdakileri etkilemek istemediğim içindir herkes kendi kararını kendi verebilir ama dediğim gibi iyi değerlendirin sonra çok uzuncu olabilirsiniz
    umarım faydalanan olmuştur 6,88 di yazıldığında ben 5,50 civarında alırmıyım diye kendi kendime düşünüyorum kısmet
    ytd deli saçmasıdır

Ben hala ileriden çok ümitliyim ama şimdi değil karı görürüm çok iyi ise 40 kuruş yukarıdan alırım ama sağlam olur.Kötü ise diyecek bir şey yok gene alırım ama beklerim.Benim bu yazdığım sizlere nacizane 7.50 den beri önerimdi.

8.  Alıntı Originally Posted by taskinali Yazıyı Oku
    Arkadaslar sakin sakin izleyin rica ediyorum burakara fazla yorum yapmayin. Madem mal toplu ve cok gidecek burdan mala girene yedirmeyebilirler sadece san sikmak icin basarlar. Bence burda biraz sessizlik olsa daha iyi olur gibi

Sent from my iPhone using hisse.net
    Haklısın kardeşim fazla gaza gelip çok yorum yapıyorum şahsen burdayım ama daha az öz yoruma geçicem...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 77/656 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •