Sayfa 77/822 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 6571 madde; 609 - 616 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. Spek efendi aynı artistik hareketleri 4.6 seviyelerinde yapıyordun. O zaman doların yükselişe geçişinde seni uyardım dolara karşı işeme dedim. şimdide jeopolitik risklere karşı işemesen iyi olur.

Ustalar selamün aleyküm.Ne zaman geliyormuş abd gemileri akdenize,geldikleri gibi giderler.Abd akdenize gelir olay çıkartırsa bizde domuzdan bir oku esirgemeyiz.Trump efendinizede söyleyin Cin tutana bir muska yeter.

3. 4.05 den tahtada mal kalmamışken aldığımız mallar dursa idi ihya etmiş idi

dolar 4.19 da iken kimseyi dinlemeyip dolarları satsa idik double ihya olmuştuk..

piyasalar böyle birşey işte..

3.80 lerde doların yüzüne bakan yokken 4.15 de herkes dolarda ahkam kesmeye başlar..

kutupayısı dostum spek işini bilir..Bir bakarsın dolar baş aşşa yuvarlanıyor borsa yeniden 120.000

Bilanço kokusu mu geldi acaba diye düşünüyorum ama..hmm..Gelince malı boşaltmak lazım..
    Son düzenleme : gundwane; 12-04-2018 saat: 18:38.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    4.05 den tahtada mal kalmamışken aldığımız mallar dursa idi ihya etmiş idi

dolar 4.19 da iken kimseyi dinlemeyip dolarları satsa idik double ihya olmuştuk..

Piyasalar böyle birşey işte..

3.80 lerde doların yüzüne bakan yokken 4.15 de herkes dolarda ahkam kesmeye başlar..

Kutupayısı dostum spek işini bilir..bir bakarsın dolar baş aşşa yuvarlanıyor borsa yeniden 120.000

bilanço kokusu mu geldi acaba diye düşünüyorum ama..hmm..gelince malı boşaltmak lazım..
    bizim yatırımcılarımız 2 bombardıman arası bankamatiğe koşup hisse alır. Gözü bu kadar karadır. Ama şunu unutmasınlar borsa balonu şişti şişti patlamak için sebep arıyor. Ekonomi patladı patlayacak eğer jeopolitik ve ekonomik risklerden herhangi bir hayata geçer gerçekleşirse borsa balonu patlar ve 60 binde uzun uzun baya bir uzun vadeci olabilir bu yatırımcı. Ondan sonra buralar ağlama duvarına döner. Işte o zaman gelip burada iki kelam laf daha ederim. Hak etiniz diye.

5. EKONOMİ KÖTÜ OLMASA SEÇİM ARİFESİNDE OLAN HÜKÜMET BÖYLE ZAMLAR YAPARMI?
    http://finans.mynet.com/haber/detay/...m-daha/149415/

6.  Alıntı Originally Posted by Kornbluth Yazıyı Oku
    Ustalar selamün aleyküm.Ne zaman geliyormuş abd gemileri akdenize,geldikleri gibi giderler.Abd akdenize gelir olay çıkartırsa bizde domuzdan bir oku esirgemeyiz.Trump efendinizede söyleyin Cin tutana bir muska yeter.
    O Tarihi söz Ulu önder ATATÜRK'e ait. Onun ilke ve inkılaplarına sahip çıkan nesiller o dediğiniz emrin gereğini yerine getirdi ve düşmanı geldikleri gibi gönderdiler. Ona hakaret edenleri Hastanede ziyaret edenler mi bu dediklerinizi yapabilecek.

7. Bilanço nasıl gelecek acaba 3 aylık..

Sayfa 77/822 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •