Sayfa 77/275 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2197 madde; 609 - 616 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    10 Bin puan yükselen, rekor kıran endexte sadece mal mal arkasından baktı. Çöplerin bile %100 yaptığı bu piyasada bu arpa boyu yol alamayan pergamon, demekki iyi bir hisse değilmiş. Yine yanıldık, ralli yapan endexte biz yaya kaldık . Şuan hissenin 9 tl dip fiyatı olmalıydı. Bu endexte bu fiyatlardan hala satışlar geliyorsa, hissemiz iyi bir hisse değil demektir.
    ben fazla anlamam kardeş ama gördüğümüde artık yorumlayabilirim yaklaşık 1.5 milyon hacimle 170 bin lotla bu hisse (bu hisse için gayet güzel hacım)pazartesi gününe göre sadece 5-6 kuruş civarı artıyor ise yukarı gitmesini istemeyen birileri var 1000-2000 lotla çıkış-iniş yapan hissede 8.20-8.29 arası baba kademeler oluşmuş 8.25 19146 lot 8.27 18427 lot bu hisse için bu kademeler kolay kolay oluşmaz. yada spek baba hisseyi bu kademelere hapsediyor aşağımı salmıyor yukarımı göndermiyor işte onu yorumlama kapasitem yok

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence hissenin bu fiyatlarda olmasinin iki nedeni var.

1.Buyuk oyuncu yeteri kadar toplayamadi, ikide bir asagi basma nedeni bu, buna ragmen yeterli satici gelmiyor.

2.Bu durumda tek yol kucuk yatirimcinin toplamasi, onlarda bir turlu sirketin ne yaptigini anlamadigi, okuyup arastirmadigi icin talep artmiyor.

Bu durumda tek yol hisselere sahip cikip beklemek.
    Yukarda yazdik.

Buyuklerin elinde yeterli mal yok.

Bunlari yapacak ki, kucukler inancini kaybedip satsin.

Benzer oyun SODA da oynaniyor.

Sabreden kazanir.

3. 2018 ve 2019 da, POLTK te 14 - 21 TL arasi, FMIZP de 14-16 TL. arasi fiyatlarda da yasandi bunlar.

Hani hep sorariz, 5 TL. maaliyetli EGEEN, 20 TL.ye cikarsa satmazmiydin diye.

O nedenle bir karar vermek gerekiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    2018 ve 2019 da, POLTK te 14 - 21 TL arasi, FMIZP de 14-16 TL. arasi fiyatlarda da yasandi bunlar.

Hani hep sorariz, 5 TL. maaliyetli EGEEN, 20 TL.ye cikarsa satmazmiydin diye.

O nedenle bir karar vermek gerekiyor.
    Akşamdan 9 liraya satış emirlerini girenler düşünsün sayın Tınaz. Biz malımıza sahip çıkıyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yukarda yazdik.

Buyuklerin elinde yeterli mal yok.

Bunlari yapacak ki, kucukler inancini kaybedip satsin.

Benzer oyun SODA da oynaniyor.

Sabreden kazanir.
    sodayı bilmemde burdan çıkma hesabım 9.30du 10 gün daha o fiyatlara gelmezse çıkma fiyatımı yukarı çekeceğim spek baba 9.30 yaptın yaptın. yapmadın 9.65 seviyesi yeni çıkma fiyatım olacak sen bilirsin.memlekette herşeye zam geliyor bir zamda biz yapalım.

6. Spekmidur ne dur bilmem ben bulduğum bir şey vardır.
    O da sessiz sedasız beklemek sabırlı olmak
    Bu pergomon un huyu yatırımcıyı uyuz eder.
    Fakat bu tahtayı yapanlar biz küçükleri dökmeden
    Gaza basmazlar da.akillu olalım abidik gubiduk demeden
    Güzel paylaşımlarla orta uzun önümüze bakalim
    Sabredenlerle bu pergomon çok ballı ekmek yer
    Ben şahsen bu tahtanın sahibine otomatik vardır
    İzmirli arkadaşlara soruyorum şirket iyi yönetilmekte

7.  Alıntı Originally Posted by Cemalettin57 Yazıyı Oku
    Spekmidur ne dur bilmem ben bulduğum bir şey vardır.
    O da sessiz sedasız beklemek sabırlı olmak
    Bu pergomon un huyu yatırımcıyı uyuz eder.
    Fakat bu tahtayı yapanlar biz küçükleri dökmeden
    Gaza basmazlar da.akillu olalım abidik gubiduk demeden
    Güzel paylaşımlarla orta uzun önümüze bakalim
    Sabredenlerle bu pergomon çok ballı ekmek yer
    Ben şahsen bu tahtanın sahibine otomatik vardır
    İzmirli arkadaşlara soruyorum şirket iyi yönetilmekte
    cemalettin kardeş sabrediyoruz 6-7 aydır hiç satmadan alım yaparak keyfimiz yerinde 9.30 görsün mutlu olalım satalım çıkalım spek kazansın hisseyi yukarı çekecekler kazansın biz kazanalım herkes mutlu olsun.maliyet 6.30 civarı versin bize bi araba parası gidelim vermedimi yine sıkıntı yok temettü ile sıfır olmasada elimizdeki arabayı değiştirecek kadar iyi para alacağız.her şekilde mutlu olacağım derdim spek bizi arabadan bi an önce atsın

8. Baygeorge yok hissede seste yok ozletme kendini baygeorge

Sayfa 77/275 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •