DOW -7.23
S&P -7.00 anlık ...her iki endeks de biraz toparlamıştı
ABD endeksleri kapanışı kötü yaparsa eksi 8-9-10 gibi ..yarın bizim endeks sopaya devam ..yüksek ihtimal
DOW -7.23
S&P -7.00 anlık ...her iki endeks de biraz toparlamıştı
ABD endeksleri kapanışı kötü yaparsa eksi 8-9-10 gibi ..yarın bizim endeks sopaya devam ..yüksek ihtimal
abd sıfır faizi istemiyor, doğrudan QE istiyor, dibine kadar zorlayacak.
Bence Th usta danışma ücreti alsın soru soranlardan. Maliyeti aşağı indirmiş de olur.Soru soran da azalır. En çok fikir danisilan kişi durumunda.soranlar imza kısmını pek okumuyorlar anlaşılan![]()
New York'taki korona vakalari artmis. Brokerlar evden calismak icin izin istiyormus. Heriflerin borsasi da kapatilacak yakinda herhalde Mort![]()
WASHINGTON, March 9 (Reuters) - The chairman of the Senate Finance Committee is exploring targeted tax relief to address the growing impacts of the coronavirus outbreak on the U.S. economy, a spokesman said on Monday.
Senator Charles Grassley "is exploring the possibility of targeted tax relief measures that could provide a timely and effective response to the coronavirus. Several options within the committee’s jurisdiction are being considered," spokesman Michael Zona said.
Aşırı borçlu bir dünya düzeni var.Ekonomi kredi üzerinden yürüyor
balon gibi şişmiş.
üstüne üstlük yeniden borçlanması için faizler sıfırlanıyor.
finansal para o kadar çok ki gittiği yerdeki faizi eksiye düşürüyor.
corono global üretim zincirlerini kırıyor.
üretimde kesintiler oluşuyor.
ülkeler ucuz üretim zinciri yerine güvenlikli yerel üretim modeline geçiş yapacaklardır.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri