Artan

44,72 9.99 11:13
14.980,00 9.99 11:13
159,70 9.99 11:13
3,99 9.92 11:13
34,54 7.94 11:14
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 11:13
90,75 -7.87 11:14
3,38 -6.63 11:14
153,10 -6.53 11:14
29,00 -6.33 11:14
Azalan Hisseler

İşlem

2.819.460.203,28 11:14
2.178.744.498,25 11:14
2.154.430.869,96 11:14
2.027.939.685,54 11:14
1.869.806.557,01 11:14
Tüm Hisseler
Sayfa 77/92 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon
Arama sonucu : 752 madde; 609 - 616 arası.

Konu: KUVVA - Kuvva Gıda Ticaret ve Sanayi Yatırımları AŞ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    416
    Blog Entries
    1
    Dolar bazlı grafik aylıktır. İşlem hacmi ve rsı sanki biraz daha dinlenme ihtiyacı olduğunu düşündürüyor.
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    416
    Blog Entries
    1

where can i upload my photos for free

Bu da tl bazlı günlük grafik. Eğitim çalışması olarak çizilen bu iki grafikte de aklın yolu bir diyor sanki. Kırılımı gerçekleştirecek olan güzel bir haberin en doğru zamanda gelmesi dileğiyle.

Saygılar...
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

3. Degerli arkadaslar ve sabrin mihmandarlari olan Sayın SERCAYOLKAN ile bayağidır yorum yapmayan Sayın Selcukoğlu ( belki hisselerini satmis olabilir bilemem. Kendi takridir.)

Ben serveninde baska hisselerinde analinizine bakiyorum. Ancak kimseye al sat onerisinde tavsiyesinde bulunmam bulunamam. Boyle hakkim yetkim sifatim yoktur. Kimseyede al sat onerisinde bulunmam. Burda yazdiklarim sahsimi bağlar.

Hissenin hangi gun hsngivseansta duseceginide kalkacaginida analizlerimde goruyorum. Ve incelemelerimi aksatmadan yapiyorum.

Hissem 16.00Tl de olusan ara direnci kirarsa ilk hedefi gordugu zirve olan 17.50. Tasicilarin sabrini olcuyorlar. Teknigide noktasina varana kadar calistiriyorlar. Yatay trend kanali altta 13.96 lar destek ustte 17.50 direnc. Yineliyorum 16.00 ara direnc ustune attiginda ve bir kac gun ustunde kalmasi 16.00 ı destek haline getirecek. 17.50 kirdiğında önüne yeni bir trend kanali acilacak ve hizlı ivmelenecegini dusunuyorum.( suanki git gelleri bana 6.80 de oyalandigi yerleri hatirlatiyor, sonrasi ne olmustu hizli ivmelenme)

Yazdiklarim kendime notlardir. Kimseye al sat tut tavsiyesi degildir. Hisselerimide taşiyorum. Tasiyanlarada bol bereketli ve helal kazanclar olmasini temenni ediyorum.

Selamlar hayirli aksamlar.👋👋

4.  Alıntı Originally Posted by Garipoğlu Yazıyı Oku
    Degerli arkadaslar ve sabrin mihmandarlari olan Sayın SERCAYOLKAN ile bayağidır yorum yapmayan Sayın Selcukoğlu ( belki hisselerini satmis olabilir bilemem. Kendi takridir.)

Ben serveninde baska hisselerinde analinizine bakiyorum. Ancak kimseye al sat onerisinde tavsiyesinde bulunmam bulunamam. Boyle hakkim yetkim sifatim yoktur. Kimseyede al sat onerisinde bulunmam. Burda yazdiklarim sahsimi bağlar.

Hissenin hangi gun hsngivseansta duseceginide kalkacaginida analizlerimde goruyorum. Ve incelemelerimi aksatmadan yapiyorum.

Hissem 16.00Tl de olusan ara direnci kirarsa ilk hedefi gordugu zirve olan 17.50. Tasicilarin sabrini olcuyorlar. Teknigide noktasina varana kadar calistiriyorlar. Yatay trend kanali altta 13.96 lar destek ustte 17.50 direnc. Yineliyorum 16.00 ara direnc ustune attiginda ve bir kac gun ustunde kalmasi 16.00 ı destek haline getirecek. 17.50 kirdiğında önüne yeni bir trend kanali acilacak ve hizlı ivmelenecegini dusunuyorum.( suanki git gelleri bana 6.80 de oyalandigi yerleri hatirlatiyor, sonrasi ne olmustu hizli ivmelenme)

Yazdiklarim kendime notlardir. Kimseye al sat tut tavsiyesi degildir. Hisselerimide taşiyorum. Tasiyanlarada bol bereketli ve helal kazanclar olmasini temenni ediyorum.

Selamlar hayirli aksamlar.👋👋
    Satmadım hep dediğim gibi bu filmin sonunu izleyeceğim

Saygılar

5. Serve "en geç" 6 Kasim yani yarin degil öbür gun nolacak izleyelim sessizce.

Ben biliyom da siz gibi bilmiyormuscasina takip ediyom.

Asla yazdiklarim al sat tut yat olarak algilanmasin.

Bu topikte cok sessiz hic kimse katki sunmuyor elestride olsa gorus beyan etmiyor. Bunun bir nedeni varmi acaba.

Varsa bir durum artik bizde yazmayalim. Tüm alani Sayın SERCAYOKAN Bey' e birakalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    416
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Garipoğlu Yazıyı Oku
    Serve "en geç" 6 Kasim yani yarin degil öbür gun nolacak izleyelim sessizce.

Ben biliyom da siz gibi bilmiyormuscasina takip ediyom.

Asla yazdiklarim al sat tut yat olarak algilanmasin.

Bu topikte cok sessiz hic kimse katki sunmuyor elestride olsa gorus beyan etmiyor. Bunun bir nedeni varmi acaba.

Varsa bir durum artik bizde yazmayalim. Tüm alani Sayın SERCAYOKAN Bey' e birakalım.
    Merhaba sayın Garipoğlu!

Ben kendime not düşme düşüncesi ile çizdiğim grafikleri ve düşüncelerimi zaman zaman paylaşıyorum. Siz de bu şekilde düşünerek yazarsanız daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum. Üstelik faydalanan da olursa daha ne isteyelim?

7.  Alıntı Originally Posted by paşa57 Yazıyı Oku
    Sayın garipoglu, sizi sürekli btakip ediyorum, hisse hakkında sizlerden çok şeyler öğrendim, bugün tekrar aranıza katıldım, sizlerin sessiz takipçisiyim, benim teknik.bilgim çok az olduğu için sizin gibi tecrübeli arkadaşların yazılarını okuyarak bilgi sahibi oluyoruz, lütfen yazmaya devam edin, saygılarımla

ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Paşa57 Bey yazılarımız arkadaşlara bir nebxzede olsa faydası oluyorsa bundan memnuniyet duyarız. Kazancınız helalinden baki olsun yüzünüz gülsün. şen ve esen kalınız.

Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku
    Merhaba sayın Garipoğlu!

Ben kendime not düşme düşüncesi ile çizdiğim grafikleri ve düşüncelerimi zaman zaman paylaşıyorum. Siz de bu şekilde düşünerek yazarsanız daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum. Üstelik faydalanan da olursa daha ne isteyelim?
    Sayın SERCAYOLKAN ben o mesajımla sizi örnek gösterirken başarılı çalışmalarınıza vurgulamak ve sizi tebrik etme anlamında yazmıştım. Eğer ki yanlış anlaşıldım ve size karşı kabalığım oldu ise özür dilerim. birde engin hoşgörünüze sığınaraktan, en azından şimdilik grafik paylaşmamayı uygun görüyorum.

Gecemiz mübarek kazançlarımız helalinden baki olsun inşAllah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    416
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Garipoğlu Yazıyı Oku
    Sayın Paşa57 Bey yazılarımız arkadaşlara bir nebxzede olsa faydası oluyorsa bundan memnuniyet duyarız. Kazancınız helalinden baki olsun yüzünüz gülsün. şen ve esen kalınız.

Sayın SERCAYOLKAN ben o mesajımla sizi örnek gösterirken başarılı çalışmalarınıza vurgulamak ve sizi tebrik etme anlamında yazmıştım. Eğer ki yanlış anlaşıldım ve size karşı kabalığım oldu ise özür dilerim. birde engin hoşgörünüze sığınaraktan, en azından şimdilik grafik paylaşmamayı uygun görüyorum.

Gecemiz mübarek kazançlarımız helalinden baki olsun inşAllah.
    İyi niyetinizi çok iyi biliyorum sayın Garipoğlu. Özür dilenecek bir durum yok. Aksine ben sizin yüreğinize su sermek amacıyla yazdım. Tüm iyi dilekleriniz mukabele ediyorum.

Saygılar...

LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 77/92 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •