Sayfa 77/1003 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TCD hep yüksek getirmedi.
    2019 Mayısından sonra TCD hikayesi başladı.
    TCD'nin 2018 yılı yıllık getirisi sadece %2 idi.
    Evet şimdi grafiği inceleyince dikkatimi çekti. Sanırım fon 2018 - 2019 arasında kendini yeniden dizayn etmiş. Öncesindeki hareketleri bir ppf gibiymiş.

Teşekkürler bilgi için.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam değişken aslında bir kategori değil tam olarak. Bir ''kategorisizlik '' hali bir anlamda aslında
    Değişkenleri "çok değişken" ya da "az değişken" gibi kategorize etmek gerek sanırım Saygılar, sevgiler hocam 🙏🤚

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Değişkenler de gma da dikkat çekiyor pek konuşulmasa da...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben başarili oldugunu dusunuyorum.Hisse fonu tutmasam kesinlikle gma biriktirirdim.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. İyi geceler 3 gün sonra 3 ay olacak hyf ( Tkf,Mac,Nnf) yatırımımda %30 dan fazla kârım mevcut. Olası bir 2. dalga düşüşünde %15 düşüş olsa kalan kısım yinede bir yıllık mevduat faizinden iyi getiri sağlamış oluyor ve stopajsız. Hyf yatırımına devam forumdaşlara selam.

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kesinlikle aynı fikirdeyim hatta benimde aklımda vardı neden hiç konuşulmadığını sormak.. küçükte olsa bir miktar bulunduruyorum portföyde ve çokta memnunum gidişatından. Azimut Portföy'ün GBC ile birlikte amiral gemisi konumunda olan bir fonu.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Değişken fonlar nitelikli olmayan yatırımcılara da açık olan serbest fonlar gibi. İçeriklerinde neredeyse sınırlama yok. Özgürler. Hisse fon olması için en az %80 taşıması laızm hisse sürekli. Ama değişkenler isterse sıfıra indirir.
    Aslında Marmara capital özgür olmak istiyor böyle bir değişken fon kursa serbest fon kuracağına bize daha çok faydası dokunur

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ben acikcasi eib in icindeki eid (%93 hisse)oranindan korkuyorum 3.dalganin vuracagi söyleniyor haberlerde mart ayında hisse ve değişkenlere yakalananlar çok zarar yazdılar oyle bi durumda dolaylı da olsa eib i etkiler oyle bir gune yakalanmak istemem hele %100 le.
    tesekkurler.
    Eib degisken ve aktif yönetilen bir fon o yüzden içeriğinde yer alan Eib ve hisse oranları duruma göre değişebilir. O yüzden Eid kısmı korkutmasın.

Sayfa 77/1003 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •