Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 77/515 ÝlkÝlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 609 - 616 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Maalesef, bizdeki TEFAS'ta iþlem görmeyen serbest fonlarýn bir kýsmý tam bir kara para aklama enstrümaný haline geldi ve her þey etkili, yetkili herkesin gözü önünde cereyan ediyor. Sermaye piyasasý resmen bir çetenin elinde desem yanlýþ olmaz...Tahsisli onayý bültende yine yok.

Hiç þaþýrmadým.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

2. Son olarak...

Özelden çok sayýda soru geliyor. Prensip olarak hiç birine cevap vermiyorum. Bilgi ve tecrübemi tüm açýklýðý ile burada umuma açýk bir þekilde paylaþýyorum zaten. Bu nedenle sayýn arkadaþlarým kusuruma bakmasýnlar. Saygý ve hürmetlerimle...

3. Aciklamalariniz için teþekkür ederim..
    Slpk onayi gelmemesi demek hala baskýya devam edecekleri anlamýný taþýyor gibi bir algi olustu insanlarda..
    Sok onayindan önceki 10 gün ortalamasý alýnýyorsa yükselmez zaten..
    Ama.cante nin spk ya basvuru tarihin den önceki 10 gün ortalamasý esas aliniyorsa sorun görünmüyor..
    Hangi tarihteki ortalama ile hesaplanacak tahsisli hisse bedeli..?
    Teþekkür ederim...

4. Paylarý Borsa’da iþlem gören ortaklýklarýn dahil olduklarý ayný grup içinde ve grup içi ortaklar arasýnda yapýlacak iþlemler ile þirket yönetiminin el deðiþtirmesine yol açmayacak iþlemlerde; iþleme baz alýnacak fiyat; - baþvuru tarihi itibariyle bir önceki haftanýn son iþ gününden geriye doðru veya - baþvuru tarihinden önceki iþ gününden baþlamak üzere geçmiþ 10 iþ günü boyunca oluþmuþ aðýrlýklý ortalama fiyatlarýn ortalamasý alýnýp en yakýn fiyat adýmýna yuvarlanmasý suretiyle tespit edilir. Ýþlem fiyatý, baz fiyata +/- %20 uygulanarak bulunan fiyat aralýðýnda serbestçe belirlenir.

Bulduðum bu açýklama..dogrumudur?

5. Sayýn Ýncome expert,

"Normal þartlarda" yönetim kurulu kararýnýn kamuya açýklandýðý günden önceki 10 iþ gününün aðýrlýklý ortalamasý alýnmasý lazým. Ancak bu iþlemin hemen öncesinde hissede ana ortak ve ayný zamanda hisse tahsis talebinde bulunan ODAÞ tarafýndan yapýlmýþ iþlemler var. SPK için zor ve ayný zamanda emsal bir karar olacak.

Görüþ ve öneri baðlamýnda SPK nezdinde gerekli giriþimleri yaptýk, biz de merakla beklemedeyiz... Son tahlilde, ilk günün satýþ ortalamasý olan 20.46 Tl den aþaðý bir rakam beklemediðimizi daha önce ifade etmiþtim.

Saygýyla...

6.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Sayýn Ýncome expert,

"Normal þartlarda" yönetim kurulu kararýnýn kamuya açýklandýðý günden önceki 10 iþ gününün aðýrlýklý ortalamasý alýnmasý lazým. Ancak bu iþlemin hemen öncesinde hissede ana ortak ve ayný zamanda hisse tahsis talebinde bulunan ODAÞ tarafýndan yapýlmýþ iþlemler var. SPK için zor ve ayný zamanda emsal bir karar olacak.

Görüþ ve öneri baðlamýnda SPK nezdinde gerekli giriþimleri yaptýk, biz de merakla beklemedeyiz... Son tahlilde, ilk günün satýþ ortalamasý olan 20.46 Tl den aþaðý bir rakam beklemediðimizi daha önce ifade etmiþtim.

Saygýyla...
    Hatta o gün (21.07.2023) en yüksek 21.88 görmüþ. Yani ana ortak bu fiyattan satýþ yapmýþ. SPK dilekçesinde bunu da yazanlar var, bu rakamdan aþaðý olamaz gibisine. Bazý diðer tahsisli kararlarý ile mukayese ediyorlar diðer platformlarda. Benim bildiðim kadarýyla benzeri bir eylem yok borsa tarihinde. Piyasadan sattýðý hisseyi ayný hafta sonunda çok daha düþük fiyattan tahsisli ile geri alma saçmalýðý yani. Þayet SPK böyle bir yol açarsa, sermaye piyasalarý biter..

7.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Hatta o gün (21.07.2023) en yüksek 21.88 görmüþ. Yani ana ortak bu fiyattan satýþ yapmýþ. SPK dilekçesinde bunu da yazanlar var, bu rakamdan aþaðý olamaz gibisine. Bazý diðer tahsisli kararlarý ile mukayese ediyorlar diðer platformlarda. Benim bildiðim kadarýyla benzeri bir eylem yok borsa tarihinde. Piyasadan sattýðý hisseyi ayný hafta sonunda çok daha düþük fiyattan tahsisli ile geri alma saçmalýðý yani. Þayet SPK böyle bir yol açarsa, sermaye piyasalarý biter..
    Çocuklarýmýn gözlerinden öpüyorum. Ýyi iþ çýkardýlar...Sayýn Kurul'u da bu adilane kararýndan dolayý tebrik ediyorum...

8. Hocam bu saatten sonra süreç nasýl olur sizden bir yorum dinlesek, zira uzun zamandýr bana göre en isabetli yorumlarý diðer arkadaþlarda yapýyor ama sizinki baþka,ayrica teþekkürler bu süreçte vermiþ olduðunuz bilgiler içinde Hissedarxde

Sayfa 77/515 ÝlkÝlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •