Sayfa 77/143 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon
Arama sonucu : 1137 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Metastock la ilgili herşey

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    x:=BBandBot(c,20,E,2);
    x1:=LinearReg(x,7);
    x2:=LinRegSlope(x,7);
    x3:=x1-x2;
    x4:=Min(x1,x3)/Max(x1,x3);
    x5:=(If(x1>x3,2-x4,x4)-1);
    If(x5<0,Atan(x5,1)-360,Atan(x5,1))

bunuda matrikste çalıştıramadım.

pardon atanı bulup gelcem
    Bulsanda işine yaramaz...
    Matriks RADYAN kullanır...
    ATN(x)..tek parametrelidir...
    Tarif olmadan zor pişirirsin..
    Yemek ve ipucu aşagıda....

Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bu noktadan sonrası beni aşıyor, nasıl bir formülle istediğinizi alırız bilemiyorum. İnşallah uufuk abi okuyorsa ve çözümü varsa yardımcı olacaktır. Şimdilik iyi geceler...
    İlk gözüme çarpan hatanız..
    Chikou Span kullanamayız,çünkü hiçbir zaman geçerli barda olmayacakdır...
    Ve degeri de her zaman son fiyat yani "C" dir..
    Bu elamanı "C" ile temsil edebilirsiniz formullerinizde...
    Çok çok yazmışsınız tam okuyup özümseyemedim,ilk gördügümü yazdım....

3.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    İlk gözüme çarpan hatanız..
    Chikou Span kullanamayız,çünkü hiçbir zaman geçerli barda olmayacakdır...
    Ve degeri de her zaman son fiyat yani "C" dir..
    Bu elamanı "C" ile temsil edebilirsiniz formullerinizde...
    Çok çok yazmışsınız tam okuyup özümseyemedim,ilk gördügümü yazdım....
    Sn uufuk merhabalar , aslında chikou-span'ın kapanışları yukarı kestiği noktaya bir yatay çizgi çektiğimizde , buna denk gelen güncel fiyat barını sinyal olarak işaretlemeye çalışıyoruz. Sadece teyit olarak kesişimi izliyoruz. Chikou-span 26 birim arkada kesiştiği anda yatay çizgiye denk gelen güncel rakam sinyal oluyor bu durumda... 2 kesişim kriterinden ( Kapanışlar-Kujinsen ya da ChikouSpan-Kapanışlar ) hangisi kesişimi geç yaparsa onun rakamı AL sinyali olarak işaretlenmeli... Bilmiyorum karışık mı anlatıyorum... Sevgiler...Saygılar...

Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Buna en güzel örnek dün gece gönderdiğim fotoğraf .... Koşulu sağlayan iki fiyat noktasını siyah okların gösterdiği yerler. Chikou-Span'ın kesişim noktasının paraleli olan güncel fiyat ya da güncel kapanışların kijun-sen'i kestiği fiyat ( hangisi daha geç kesişim sonucu ortaya çıktıysa formül o rakamı dikkate almalı. ilk kesişeni değil son kesişeni dikkate almalı. Bu örnekte koşulu sağlamak için son kesişen Chikou-Span ve kesişim anındaki fiyat siyah paralel çizgiyle işaretlediğim 2,59. Sinyal rakamı bu olmalı )

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

4. Üstat larım, selamlar,

Son 55 Gün içinde oluşmuş fiyat kopmalarının yani (H<Ref(C,-1)) olayının en büyüğünü buldurmak istiyorum metastock da, yani örneğin bu olaydan son 55 günde 5 adet oluşmuş ve hisse aşağı düşmüş, ilk oluştuğu gündeki CLOSE değeri ni hesaplayacak, yardımlarınız için teşekkürler şimdiden....

Alıntı Originally Posted by ddd Yazıyı Oku
    Üstat larım, selamlar,

Son 55 Gün içinde oluşmuş fiyat kopmalarının yani (H<Ref(C,-1)) olayının en büyüğünü buldurmak istiyorum metastock da, yani örneğin bu olaydan son 55 günde 5 adet oluşmuş ve hisse aşağı düşmüş, ilk oluştuğu gündeki CLOSE değeri ni hesaplayacak, yardımlarınız için teşekkürler şimdiden....
    ValueWhen(1 ,HHV((H-Ref(C,-1)),50)=(H-Ref(C,-1)),C)

6. Mov(C,3,S);
    Mov(C,5,S);
    Mov(C,21,S)
    Formül bu ve bu formüle ben 3HO dedim.

Bu formüldeki Hareketli Ortalamaların her çizgisi her seferinde indikatör listesinden 3HO yu grafiğin üzerine çektiğimde
    her biri ayrı bir renk olsun istiyorum. Otomatik olarak. Tek tek uğraşmayayım. ;) Bunu MetaStock ta yapmak mümkün müdür?
    Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Sunay Yazıyı Oku
    Mov(C,3,S);
    Mov(C,5,S);
    Mov(C,21,S)
    Formül bu ve bu formüle ben 3HO dedim.

Bu formüldeki Hareketli Ortalamaların her çizgisi her seferinde indikatör listesinden 3HO yu grafiğin üzerine çektiğimde
    her biri ayrı bir renk olsun istiyorum. Otomatik olarak. Tek tek uğraşmayayım. ;) Bunu MetaStock ta yapmak mümkün müdür?
    Saygılar.
    İndikatörü dışarıdan plugin, add-on vs gibi bir müdahalede bulunmadan istediğiniz şekilde çağırmak mümkün değil. Bunun için yazılmış olanı var mı bilmiyorum. Çözüm için ise; herhangi bir grafik açıkken indikatörün görünmesini istediğiniz renkleriyle üzerinde istediğiniz indikatör dışında bir şey bulunmuyorken " file > save as > sol altta save as type: template " yapıp kayıt edebilirsiniz. Daha sonra atıyorum 3HO Renkli ismini verdiğiniz bu şablonu herhangi bir grafik üzerinde " sağ klik > apply template " ile çağırabilirsiniz.

8. Son 250 gün içinde rmi(c,14,10) ;95 üzerine çıkan hisseleri bulan formül için yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Sayfa 77/143 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •