Zaman ve para kaybı ikitane hovardanın elinde pavyon gacısı gibi bir o kucağa bir bu kucağa
kurthan
Zaman ve para kaybı ikitane hovardanın elinde pavyon gacısı gibi bir o kucağa bir bu kucağa
kurthan
Merhaba, bilanço yarın mı geliyor?
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün bilanço, beklentim yine leş bir bilanço yarın hafif GAP Li aşşağı açış sonrasında bayram ve yaz , yazı 22-23 lerde bekleyerek geçirir sonbaharda hareketlenebilir belki ( yatırım tavsiyesi değildir , şahsi fikirlerim )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ASELSAN yabancı oranı 22 Nisan 2022 % 33,83. 25 Nisan 2022 % 34,13.
Fark % 0,30. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Bunlar yukarıdan onay almadan bu akşam bilanço dahi açıklayamaz.
Milli değeri çöp seviyesine getirdiler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
İkincil halka arzdan 2.3 dolardan diye tahmin ettiğim fiyattan alım yapanlar iyi çarpıldılar , hisse 2 dolara yaklaşamıyor bile , yazık Günah insanlara , onlar 2.3 dolardan aldı ben 1.4 dolardan aldım , insanlar umutla bekliyor , ev alsalardı 5 kat gitmişti , burda yamyam bir tahtacının insafına kaldılar . O da zırnık koklatmaz . Şirket zaten kamu kurumu gibi , ekonomi yönetiminin iyi olduğunu sanmıyorum , Allah yardımcınız olsun sağlığınıza dikkat edin, son baharda daha iyi olur inşallah ( şahsi fikirlerim gerçekle alakası olmayabilir , yatırım tavsiyesi değildir )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri