Sayfa 77/993 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Bloomberg de yer alan habere göre; analist Kathrin Muehlbronner ve Alejandro Olivo yaptığı açıklamada, yetkililerin para birimini istikrara kavuşturmak ve döviz tamponlarını yenilemek için giderek alışılmışın dışında önlemlere başvurmak zorunda kaldığını ifade etti.

Analistler açıklamada, Giderek artan karmaşık düzenleyici, mali ve makro ihtiyati tedbirlerin makroekonomik istikrarı geri getirmede etkili olması pek olası değil, ifadelerini kullandı.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...iderek-1680913

2. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti nin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle parti kurucularına ve teşkilatına yolladığı mektubunda 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Kuruluşundan beri sandıktan 15 defa birinci çıkan AK Parti yi, 2023 te yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde yeniden zafere ulaştırmakta kararlıyız, ifadelerini kullandı.

https://www.karar.com/guncel-haberle...smakta-1680955

Şimdi haberler;

-Meral Ablayı köpek ısırmış,
    -Salman Rüşdi yi New York ta 'pıçaklamışlar',
    -Gülşen Abla çok fena karın kası yapmış,
    -Başka bi abla daha da kritik bi göreve terfi etmiş,
    -Jandarma'da ilk kadın Generalimiz olmuş,
    -Suriye de bayrağa saldıranlar ÖSO değilmiş PDY miş...yersen..
    -Sağlık Bakanı Koca, Performansa dayalı şeyi kaldırmış Ödül ve Teşvik şeyini getirdik demiş, fişi çekmiş işi bitirmiş(?) heç bi şey anlamadım,
    -Fazıl Say İmamoğlu muhabbeti devamke, Nagehan' a çakmış..
    -MATIC diye yeni kripto şeysi çıkmış, tokatlanmaya doymadı arkadaşlar...
    -Şamil Tayyar tayyarelik yapmış, bakamadım, geride kaldı herhal herkes ileri çıkınca, atağa kalkması lazım (?)
    -Bi tane yavru ayı, deli gibi deli bal yemiş, tribe girmiş, tedavi edip salmışlar, adını Balkız koymuşlar...

Haberleri dinlediniz, şimdi türkülerle Anadolu;

Bir gün gazel döker ömrüm bağları,
    Eser Sam yelleri, dal yarelenir...

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Birisi bana bunun fotoshop oldugunu soylesin bu ne ya?

https://eksisozluk.com/ayder-yaylasi...2933?a=popular
    Hele bi uzungöle bak
    bir halt olacağı yok.

5. Güneş paneli kar payı ayda %8 getiri garantisi reklamları çıkıyor forumda

https://lazoba.blogspot.com/2015/07/...al-ve.html?m=1

benim en çok delibal ilgimi çekti.

bizim oralardada delibal benzeri bal bulunur.az yedin mi şifa çok yedin mi bitiksin...
    hatta izmit civarlarında bir kalenin fethinde şarabın içine katmışlar...sonrada bizans askerleri fenalaşınca....rivayet de olabilir tabi.(okuduğum yeri aradım ama bulamadım)

y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ah doktor ah....

Solcuları doğradılar, yeşil kuşak İslam projesine yol verdiler bu hallere düştük...

FETÖ yü kurup, besleyip büyütenleri bunların içinde arama...bunları da besleyip büyütenlerde ara...

Bi yerde yazdım, FETÖ soruları alıyo filan muhabbetleri dönüyor, evet FETÖ soruları alıyordu, FETÖ yokken FETÖ den de önce başkaları soruları alıyordu biz onları da biliriz, yazdım, şak sansür...Sonra hep sansür

Neyse...

Forumda siyaset yasak meyhanede siyaset yasak, dernekte yasak, okulda yasak, sendikada yasak, helada mı yapcez bunu biz kardeşim, bi tek TUSİAD ta kışla da mı yapılcek bu siyaset

Siyaset yapmayın çok yanlış bi şey olur ülke kavga eder falan filan , biz asalım keselim , yiyelim , s.....lim siyaset yapmayın böyle en iyisidir
    Soru : Abi sen necisin ???
    Doğru Cevap : ben ekmeğimin peşindeyim sağ sol anlamam , bilmem , ekmek partisi tutarım .

Yanlış cevap verenlere bazı zaman ve yerlerde toplanın bağırın çağırın , deşarj olun bir iki çerçeve indirin .Dendi .

Halka bakin bunlar gibi olacaksınız hic bir işe yaramazlar hep düzen bozarlar.Falan filan .

Anadolu da her yerde tiyatro yapılmış bilhassa kiyi kentlerinde zonguldakta bile gördüm kazı alanı var filyos mu neydi dedim ki bu topraklar tiyatroyu ne çok seviyor muş .Bizde tiyatro yok nasıl olur .

Halbuki tiyatronun, tiyatrocunun hası bizde bizim herşeyimiz tiyatro ,hepimiz tiyatroda görev alan sanatcıyız. Muhalefeti iktidarı herşeyi ayni .Asgari ucretliyi basa geçir ayni mesela , as shown in figure. İmamin oğlu müftünün kızı , şeyhül islamin damadı , has odabaşı nin sol yumurtasinin 5. Nesil ürünü .Hep sahneden inmeyelim .

Burayla ilgisi yok Zortingen kasabası için canlandırma yaptım .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8. Dottore dottore , italyancada doktor demek , yazılmış yazıya cevap vermişim gibi oldu Hay Allah , neyseki yazdıklarım birer hayal mahsulü .

Sayfa 77/993 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •