ODAS portföye büyüme hissesi olarak dahil oldu. Mevcut yatırımları ile gelirlerini düzenli arttırırken, bunları maden vb. katma değerli yeni yatırımlarla daha da büyüterek uzun yıllar büyüyerek ilerleyecek diye düşünüyorum. Faaliyet raporlarını ve finansallarını inceledikten sonra bu sonuca vardım. Yatırım tavsiyesi değildir. Tüm ortaklara bol kazançlar dilerim...
Sn Azaz haklıymış önceki yazılarında Odaşın tavan olmasını istemiyor ve hissenin sapıttığını yazıyordu haklı çıktı.Tek olumlu yönü Odaş hissesi çift hanelere yerleştiğini düşünüyorum.3 taban yaşamak kaderde varmış sağlık olsun.2 tavan yaşadık gerideyiz olmadı 2 tavan borcun var odaş bu sana ceza olsun kısmet tabi tavan yaşamak.
Şeffaflık epiaş'tan baktım Ekim 1 den 15 Kasım'a kadar günlük 3420 mw'lık ikili anlaşma yapmış çan 2. Her saat için 285 mw.
Burada bir değişiklik yok. Üretim aşağı yukarı aynı, ikili anlaşmalar ise aynen devam.
Voytron a gelelim ikili anlaşmalarda Eylül saat başı 52,5 mw. Aylık 630 mw.
Ekim 19 a kadar boyle devam etmiş. Ekim 19 ile birlikte saat başı ikili anlaşmalarda hep 72,5 mw satmış. Ekim 19 dan itibaren artış yüzde 38 olmuş. Son ceyregin yarısı bitti geriye kalan süre umarım böyle devam eder.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yukarıda verileri verdim. Hesap ortada elektrik fiyatları düşmeyecekse kâr artmaya devam edecek.
Ayrıca özbekistan'dan 25 yıl boyunca doğalgazı ücretsiz alacak ve dolar kuruyla satacak ama şöyle bir durum var Özbekistan'da elektrik dünya piyasasının altında netteki verilere göre. Oldukça ucuz.
Bir tane hisar regülatörü ve HES yapılıyor. Madencilikte ilerlemeye çalışıyor şirket.
Aralık başında da small cap a girecek.
Temel veriler iyi.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yer İmleri