Sayfa 77/100 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 609 - 616 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

takasda ilk 5 dışında kalan mal %26, daha neyi toplayacaklar?
    86 da tophanede tahtaya tebeşirle yazıldığı dönemden beri ilgilenirim, daha birbirlerini ısırdıklarına şahit olmadım.
    benim duyduğumda tahtacı ile şirket arasında anlaşmazlık var, şirketin elindeki hiç kıpraşmayan 18m.lot tahtacıyı ürkütüyor.
    anlaşma olmazsa yıllarca da bekletebilirler.

solo gelmiş.
    DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI 4.097.921,58

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    solo gelmiş.
    DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI 4.097.921,58
    enflasyon olayından kurtulana kadar hiç kimse doğru düzgün kar getiremeyecek gibi.
    6-Enflasyon Düzeltmesi Zararları -34.119.998,41

4. Bilanco da artik en kotuyu gorecegimizi dusunuyorum. Gecen ceyrek soloda hasilat 122 bilancoda gediz plastikle 182 idi bu ceyrek 93 solo , bakkal hesabi 145 ml civari ciro gelir gibi. Gecen ceyrek soloda enflasyon duzeltme farklari yoktu bu ceyrek koymuslar iyi olmus. 150 ml standart ceyreklik ciroyla bile eski kar marjlarini yakalasa iyi bir potansiyeli var
    İsin icine yatirimlari da katmadan. 20 lira civari toplamayacagiz da ne yapcaz. hatta ben 30 liraya kadar kalirsa sene sonuna kadar toplarim gerisi nasip artik...

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Sayın Kalav bir gün gelin de Ulusa Sesleniş konuşması yapın.kendinizi ğzlettiniz,en azından birkaç parça paylaşın

6.  Alıntı Originally Posted by borsacıdayı Yazıyı Oku
    Sayın Kalav bir gün gelin de Ulusa Sesleniş konuşması yapın.kendinizi ğzlettiniz,en azından birkaç parça paylaşın
    Kalav kim dayi?

7.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Kalav kim dayi?
    thejackalav.

8.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Kalav kim dayi?
    hissenin patronu..

Sayfa 77/100 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız