Ben bisikletli bir aparat önerdim.
Selesi yok aparat var.
Kimse önerime yorum yapmadı.
Ahanda
https://youtube.com/shorts/gQ4SonjE0...EzX8v-xD6EqcKC
Şaka bir yana. Bendede olan prostatit enfeksiyonu için. Arada prostat masajı gerekiyor bunun için sürekli Dr para vermek yerine bazı arkadaşlar bunun aparatını almış biri de pahalı bulmuş onun yerine bisikletin fren elceğini önermiş. Biraz kırımlı ama. Çaresizlik herşeyi yaptırıyor. Bu arada kronikleşmiş prostatit in kökünü kurutucu tedavi yok. Prostatit org diye site var. Bir çoğu arkadan ilişkiye giren erkekler. Ya da hastalıkla kadınla ilişkiye girip prostatit olmuş. 18 yaşında bile prostatit olan var. Bu hastalık kuşu iptal ediyor çoğunlukla.
Senin WhatsApp mesajından önce evde bir miktar Tariş zeytinyağı var Kuzey Ege sızma Ondan bir kaşık içtim sabah dedim ki ya kardeşim bu ne kadar muhteşem bir şeydir, şimdi bir arkadaşım var Mersin'de o Bozyazı'ya giderken mut'tan geçti bana da 5 litre Sazak marka ve zeytinyağı getirdi 1500 TL daha tatmadım ,tadınca Tarişle arasındaki farkı söylerim.
Walla Tariş bulunca asla polifenollüsü nü falan aramam, bazıları gibi, direk yuvarlarım
Not : Evde fermente de olsa içki üretmeyin etil ve metil birlikte çıkar, zira metil 64 65 derece de alınır distile, ama evde zor, parasını verin illa içeceksiniz memleket faidelensinvergiden vergiden
Dolarda bir garip fiyatlamalar var. ??
11.00 MB kuru 35.47 oysaki o dk larda hem investing hemde treadingview 35.55 leri gösteriyordu. Bloomberg de keza aynı idi.
Takip ettiğim serbest piyasa kurları ise MB göstergenin bile altında idi o dk larda. 43 den satan vardı çarşıda.
Daha evvelden o panellerde görünen kurdan 1 kuruş yukarıda idi MB kuru. Son 1 haftadır hatta 2-3 haftadır böyle.
Yer İmleri