Sayfa 77/729 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 5826 madde; 609 - 616 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bimde ki 185 TL olan sızma zeytinyağı alhatoglu üretici firma Trendyol n11 Hepsiburada puanı 5 Yıldız yorumları da olumlu bilginiz olsun
    Markası ne?
    Bakayım

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Markası ne?
    Bakayım
    Sırım natürel sızma zeytinyağı alhatoglu üretici firma Bim de 1 lt. Yanlış yere gidip alıp başıma kakma diye ayrıntılı yazdım Google bak. Alhatoglu zeytinyağı yaz yorumları oku puanlara bak

Sırım natürel sızma zeytinyağı alhatoglu üretici firma Bim de 1 lt. Yanlış yere gidip alıp başıma kakma diye ayrıntılı yazdım Google bak. Alhatoglu zeytinyağı yaz yorumları oku puanlara bak
    Ben yorum anlamam.
    Tadı ve kalitesi uyarsa alırım.
    [emoji3]

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben yorum anlamam.
    Tadı ve kalitesi uyarsa alırım.
    [emoji3]
    Taaaa şişeye kadar gidersen işimiz var. Şişeyi atma amet abimize ver. Boşu boşuna aparata para vermesin

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Taaaa şişeye kadar gidersen işimiz var. Şişeyi atma amet abimize ver. Boşu boşuna aparata para vermesin
    Ben bisikletli bir aparat önerdim.
    Selesi yok aparat var.
    Kimse önerime yorum yapmadı.

Ahanda

https://youtube.com/shorts/gQ4SonjE0...EzX8v-xD6EqcKC

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben bisikletli bir aparat önerdim.
    Selesi yok aparat var.
    Kimse önerime yorum yapmadı.

Ahanda

https://youtube.com/shorts/gQ4SonjE0...EzX8v-xD6EqcKC
    Şaka bir yana. Bendede olan prostatit enfeksiyonu için. Arada prostat masajı gerekiyor bunun için sürekli Dr para vermek yerine bazı arkadaşlar bunun aparatını almış biri de pahalı bulmuş onun yerine bisikletin fren elceğini önermiş. Biraz kırımlı ama. Çaresizlik herşeyi yaptırıyor. Bu arada kronikleşmiş prostatit in kökünü kurutucu tedavi yok. Prostatit org diye site var. Bir çoğu arkadan ilişkiye giren erkekler. Ya da hastalıkla kadınla ilişkiye girip prostatit olmuş. 18 yaşında bile prostatit olan var. Bu hastalık kuşu iptal ediyor çoğunlukla.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bimde ki 185 TL olan sızma zeytinyağı alhatoglu üretici firma Trendyol n11 Hepsiburada puanı 5 Yıldız yorumları da olumlu bilginiz olsun
    Senin WhatsApp mesajından önce evde bir miktar Tariş zeytinyağı var Kuzey Ege sızma Ondan bir kaşık içtim sabah dedim ki ya kardeşim bu ne kadar muhteşem bir şeydir, şimdi bir arkadaşım var Mersin'de o Bozyazı'ya giderken mut'tan geçti bana da 5 litre Sazak marka ve zeytinyağı getirdi 1500 TL daha tatmadım ,tadınca Tarişle arasındaki farkı söylerim.

Walla Tariş bulunca asla polifenollüsü nü falan aramam, bazıları gibi, direk yuvarlarım

Not : Evde fermente de olsa içki üretmeyin etil ve metil birlikte çıkar, zira metil 64 65 derece de alınır distile, ama evde zor, parasını verin illa içeceksiniz memleket faidelensin vergiden vergiden

8. Dolarda bir garip fiyatlamalar var. ??

11.00 MB kuru 35.47 oysaki o dk larda hem investing hemde treadingview 35.55 leri gösteriyordu. Bloomberg de keza aynı idi.
    Takip ettiğim serbest piyasa kurları ise MB göstergenin bile altında idi o dk larda. 43 den satan vardı çarşıda.
    Daha evvelden o panellerde görünen kurdan 1 kuruş yukarıda idi MB kuru. Son 1 haftadır hatta 2-3 haftadır böyle.

Sayfa 77/729 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •