Sayfa 770/964 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. ZT ye geri alım yap 1 milyoncuk kadar diyenlere para yok diyormuş yoksa geri alım yapardım demiş hani ya. Şimdi bu fesihci ky veya diğer dışardaki ky tavana 70-80 milyon lot hadi o kadar olmasada 40-50 milyon koysa o lotlar anında kalkarmı kalkmazmı sorulacak olan soru o. Bence anında kalkar. Yani kenardaki köşedeki para devreye giriverir.

2.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    İyi hatırlattınız. suç duyuruları vardı. Dava açtımı savcılık. Bilen varmı?
    2017 de suç duyurusu yapıldığına göre, davaların başlamış olması lazım.
     Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    ZT ye geri alım yap 1 milyoncuk kadar diyenlere para yok diyormuş yoksa geri alım yapardım demiş hani ya. Şimdi bu fesihci ky veya diğer dışardaki ky tavana 70-80 milyon lot hadi o kadar olmasada 40-50 milyon koysa o lotlar anında kalkarmı kalkmazmı sorulacak olan soru o. Bence anında kalkar. Yani kenardaki köşedeki para devreye giriverir.
    Bence para olmadığı doğru. Bakın eski yönetim için 250 milyon tl iç etti demişti spk. Ne oldu dava açıldımı diye sordum kimseden tık yok. Bilen yok. Bu olay olduysa bile çoktan buhar olmuştur eski yönetimle. Bakın olduysa bile diyorum. Bu bir iddia çünkü.

Yeni yönetim ise durumu düzeltmek için hisse satma yoluna gitti. Belki buradan gelen parayla geri alım yapılacaktı. Yada başka bir plan vardı bilemem. Ama ne oldu spk blokeyi çözmem dedi. Bence bu 30 milton lotu alan kimse artık, parasını vermedi. Çünkü bloke çözülmedi. Hiçbir işe yaramayan hisselere kimse para mara vermez. O yüzden bağırıyoruz bloke çözülsün diye. Bir de bu yönden düşünelim. Davacı arkadaşların yolu açık olsun bu arada.

3. İnternetten bakıyorum bunların Lara oteli 500 odalı, geceliği en az 500 tl diyor, tv haberlerde otellerin doluluk oranı %90 diyor . Ben cahilim Z.t pek hesaptan anlamam ama bu otelin 1 haftalık geliri ile alım yapsın yeter . Yoksa 250 mlyn şirket dışına çıkarttıkları gibi indire Gandi yapıyorlar, yanlıŞ hesap mı yapıyorum. )

4. Otel bunların derken Bizim Otel diyelim 500×500×7=1.6 mln 1 haftada en az . 1 hafta turist gelmedi sayıverin nolacak? Yoksa başka şeyler mi düşünüyorsunuz, şeytani seyler ????

Eşim akşam bu kervanın durumu ne olacak diye sordu hep umutlu konuşurdum ama artık benimde umudum kalmadı. Bu sayılganların her işi mahkemelik, bizim ülkemizde de mahkemelere ömür yetmiyor birde gerçekten sayılganların bu kadar gaddar ve acımasız olacaklarını tahmin etmezdim ama maalesef artık bazı şeyleri aşmışlar insanlara yaşattıkları umurlarında bile değil. On yıllık birikimim bu hissede, hep maliyet düşürmek adına hisse sayımı artırdım elimdeki tüm paramı yatırdım, zararına da satmam artık maalesef battı gözüyle bakıyorum.

6. KY den bir şekilde söğüşledikleri ve bence haram para ile olan yapılan tatillerine YAZ HİÇ BİTMESE diyecek kadar cüretkar davranabilen kişilerin ebeveynlerinin bedduası tutsa ne tutmasa ne. Size yapılan beddualardan ahhh haberiniz olsa. Neymiş Yaz Hiç Bitmeseymiş. Bunların gözü doymazlığı yüzünden Çocuğunun tedavisini yaptıramayanların olduğu durumda hala bu kan emicilere inanan y....klar var ya. Buda garip bir durum. Herşeý lehlerine böyle olunca şimdilik galip gibi görünselerde lefterin yazdığını okuyun diğer forumlarda.İyi hafta sonlarınız olsun. Tabii nasıl olacaksa...#YazHiçBitmesinmiş.

7. Sayın lefter in yazısını okudum. Anladığım iki şey var.

1-Bir kişi bir çok kişiyi etkileyerek davalarını geri çektirmiş.
    2- her koyun kendi bacağından asılırmış. Birileri 55/60 dan satmış. Şimdi alttan almayı düşünüyormuş.

Ben hiç bir grupta v.s olmadığım için dönen dolapları bilmiyorum. Yazıda ilginç imalarda var, davanın geri çekilmesinin nasıl sağlandığı konusunda. Bazılarının 60 dan satıp alttan alma isteği konusunda. İlginç bir yazı.

8.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum. Bloke kalkarsa 30 milyon lot satılacak olsa bile bakın olsa bile diyorum bilmiyorum çünkü, yükseltmeden satılamaz. Açık yazayım ben de bu yükselişte satar giderim. 3 e beşe zarara bakmam. 2 yıl daha açılacak davanın bitmesini bekleyemem. Dolar olmuş dağlar seviyesinde, beklemem artık. Eminim bir çok kişi de böyle düşünüyor. Geçen sefer 60 kuruş olduğunda satsaydım keşke.
    Lefter bey de benim gibi içi yananlardan. Yükselince satmadık. Şimdi ağlıyoruz. Hata yapmışız. Açıkçası kendimi enayi gibi hissediyorum.adam 60 dan satmış şimdi yarı fiyatına geri alacak. (Yazdığı yazıya göre)

Sayfa 770/964 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •