Bana istisnasiz gonderdiiyorlar.ama kullanamayinca bağış yaptım
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana istisnasiz gonderdiiyorlar.ama kullanamayinca bağış yaptım
Dolarin ani çıkışı herkesi strese soktu biraz.
Sadece oran paylaşılmasına karşıyım.
Misal sadece grafik paylaşılan başlıklar var. Hiç sevmem aşırı sıkıcı.
Talep varsa sadece oran paylaşılan başlık açılsın herkes mutlu olsun.
*Ha bu arada bu demek değil ki koca sayfayı bir kişi 10 mesaj ardarda atarak terörize edebilir. Böyle tipler var hepsi engelli listemde. Ne diyeceksen diyeceğini 1 hadi 2 mesajda bilemedin anlatırsın, başlığa bir giriyorum 2 sayfa aklına ne gelirse döşemiş.
Bak mesela şu yıldızlı bölümü sonradan ekledim. Halbuki yeni mesaj olarak da atabilirdim. Niye yaptım bunu? Çünkü konu ile alakalı. Yeni mesaj atıp konuya boşuboşuna adam çekmemek için.
Son düzenleme : Patrick Bateman; 07-07-2017 saat: 16:53.
Eski forumda chuky alternatif bi başlık açmıştı bazıları sadece oraya yazıyordu kendi başlığı varken bence gerek yok karışıyor baslik.
garanti bankası derki 14.20 diye bir oran yok.
14.00 en iyi orandır derler.
doğrumudur.
vakıf 14.20 ye düşmüş 14.70 den derler.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
12 Temmuz 2017 tarihinden itibaren hisse senedi hesaplarınızda oluşacak yeni serbest bakiyeleriniz Kısa Vadeli Tahvil Bono fonu yerine Gecelik Vadeli Mevduat kullanılarak nemalandırılmaya başlanacaktır. Hisse Senedi emanet hesabınızın bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabınızdaki 3.000 TL üzerindeki tutarlar bu kapsamdadır.
Tarafıma gelen mail..
Yer İmleri