Sayfa 770/1002 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar elimdeki YZG gümüş fonunu bugün 10:00'da satış talimatı verdiğimde hangi günkü fiyattan satılıyor?

Sitesinde açıklama şu şekilde ama anlamadım:
    ''Yatırımcıların yurtiçi ve yurtdışı piyasaların açık olduğu günlerde saat 13:30'a (yarım günlerde 10:30'a) kadar katılma payı alım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak fiyat üzerinden ertesi gün, satım ise üç işgünü sonra yerine getirilir.''
    Bu gece oluşan, yani yarın sabah tefasta gördüğünüz fiyattan.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu gece oluşan, yani yarın sabah tefasta gördüğünüz fiyattan.
    Ben de öyle biliyorum ama nedense kafam karıştı. Yatma zamanı gelmiş.
    Teşekkür ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    KRF de fena durmuyor. Dolar/tl nin düştüğü zamanlarda değer kaybetmemiş.
    herhangi bir ayda sıfır yada eksi getiren fon benim ilgi alanımdan çıkıyor hocam. benim riskli fon aldığım tek zaman dünyanın ayı piyasasından çıkmaya başladığı zaman. dipten alır eski zirvelere gelir gelmez satarım. risksizlere geçerim yeni bir ayı piyasası beklerim yıllarca. 20 senedir bu döngüdeyim iyi iş çıkardım.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    IJA bebekti o tarihlerde, şimdi irileşti ve irileşmeyede devam ediyor, o yüzden ilk günkü performans sürermi merak içindeyim.
    Gerçi hala pek birşey değil ama genede son haliyle bir teste tabi tumamız lazım.
    böyle bir kaygının sınırı yokturki.. kriterin ne mesela kaç testten başarıyla çıkmalı? kaç yıl olunca bebekliği bitmiş sayılır..kademeli almayı ve stop olmayı bildikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    herhangi bir ayda sıfır yada eksi getiren fon benim ilgi alanımdan çıkıyor hocam. benim riskli fon aldığım tek zaman dünyanın ayı piyasasından çıkmaya başladığı zaman. dipten alır eski zirvelere gelir gelmez satarım. risksizlere geçerim yeni bir ayı piyasası beklerim yıllarca. 20 senedir bu döngüdeyim iyi iş çıkardım.
    hocam din kur tapalım sana. sen neymişsin ya? 20 senede birkaç trilyon dolar yapmışsındır herhalde sürekli dipten alıp tepeden satarak?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    hocam din kur tapalım sana. sen neymişsin ya? 20 senede birkaç trilyon dolar yapmışsındır herhalde sürekli dipten alıp tepeden satarak?
    lütfen bu başlıkta , bu tarz gönül kırıcı söylevleri , yazılı tümceleştirip , fikir olarak beyan etmeyelim. lütfen
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    İs altin fonu Tta da %6.98

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Altın ve gümüş düştü, o yüzden

8. Global olarak enflasyonun arttığı ortamda hep patlama yapmış olan Emtia (sedece altın gümüşü kastetmiyorum) ve Gıdaya yönelmek gerekiyor diye düşünüyorum. Portföylerdeki mutlaka bulunması lazım.

Sayfa 770/1002 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •