Sayfa 771/985 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Bu SPK kararı ile yurtdışı varlıkların devri arasında bir ilişki var kesin.. 1 hafta Öncesinde devir iptal oldu dediler 1 hafta sonra SPK kararı geldi.. Görmediğimiz bir durum var ama ne.. İnşallah o yurtdışı işinden başka bir pislik çıkmaz..

2. Satıcılar bittimi acaba

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Walter White Yazıyı Oku
    Bu SPK kararı ile yurtdışı varlıkların devri arasında bir ilişki var kesin.. 1 hafta Öncesinde devir iptal oldu dediler 1 hafta sonra SPK kararı geldi.. Görmediğimiz bir durum var ama ne.. İnşallah o yurtdışı işinden başka bir pislik çıkmaz..
    İstediği kadar pislik çıkarsın, bilanço ortada. Ordan pislik çıkar, millette satar, sizde rahatlarsınız. Az biraz mahkeme varsa bu ülkede ne kan sömürücü patronlarına, ne de manipulatörlerine o ekmeği yedirmez.

4. Tepki alımları borsada tüm kağıtlar alım seviyesinde çağrı olaydı 2 den virp alına bilecek çok hise vardı ama şimdi buda onlarla aynı seviyede oldu.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Whitelust Yazıyı Oku
    Ben cok inandim bu ise mahkeme yoluysa mahkeme yolu. Kesin ve yuklu tazminat alabilecegimiz bir dava acmaya hazirlaniyorum. 2+2 =4 Netice belli. Kimi arkadas spk muafiyet verdiyse vardir bir bildigi mantigiyla yaklasiyor ama kervansaray holding ornegi var. Orda da cagri var dedi spk bunun uzerine sirket dava acti kazandi.

Sayın Whitelust;
    Ben mahkemeye başvurdum dün sabah. Niyetiniz ciddiyse size dilekçe konusunda destek olabilirim. Özelden yazın göndereyim.

Arkadaşlar TTK 376 Net açık, bu muafiyet kararının dayandırılabileceği tek şey borca batıklık ve bu kritere uymuyor, SPK'nın TTK 376 uygulaması ile ilgili SPK TEBLİĞ'i de net açık. Amir hüküm, SON AÇIKLANAN YILLIK BİLANÇO rakamlarına göre borca batıklık durumu dikkate alnıyor. Buna göre yapılan hesapda da %50 ve üstü bir sermaye kaybı yok. Bu kesin ve net. Çıkan rakam %48.9 sermaye kaybı ki bunun böyle çıkmasının da tek sebebi TME yani Hurriyet İnvest'in faaliyetinin durdurulması ile son zararının 2017 bilançosuna yansıtılması.

Bilip bilmeden insanların kafasını karıştırmamak lazım. Olabilirle bu işler olmaz, net rakam ve somut bilgi verin. Şu maddeye göre Hürriyet'in şu durumu var diye konuşuyorsanız evyallah. Bilmiyorsanız susun ya da sorun cevap verelim.

TEKRAR SÖYLÜYORUM, DESTEK İSTEYENE DESTEK VERİLİR. ÖZELDEN YAZIN CEVAPLAYAYIM.

BURDA MEVZUATI PAYLAŞINCA BİRİLERİ RAHATSIZ OLUYOR, SEBEBİ DE MEVZUAT AÇIK VE NET, KIVIRMA PAYI BIRAKMIYOR. BOŞ KONUŞANLARA DA ALAN BIRAKMIYOR.
    *** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

6. Bu sayfadaki troll sayısı kadar başka yerde görmedim, az biraz delikanlı olun. Kağıt tuvalet kağıdı, adamcıklar kenef.

7. *** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

8. Değerli Arkadaşlar;

Yazılı veya gönülden destek verenlere sonsuz teşekkürler.

Trollerin görevi trolluk yapmak. Onlar laftan sözden anlamazlar, işlerini yaparlar.

Hürriyet'ten mağdur olanların yapması gereken şey Mahkemeye başvurmaktır.

Bu haksız karara karşı kamoyu oluşturmak çok önemlidir. Mağdur olanların resmi kanallardan bu mağduriyetlerini usanmadan, bıkmadan yapmaları çok yerinde bir davranıştır, yeterki hukuki ve ahlaki sınırlar içerisinde olsun.

Mağduriyet için başvuran ve bu kararı olumlu karşılayanlara karşı yapılacak ve onların kale alacakları tek şeyin İdare Mahkemelerine başvurmak olacağını unutmayalım.

Davamızda haklıyız, hakkımızı sonuna kadar ararsak er yada geç, SPK'nın bu kararı iptal olabilir ve uğradığımız zararları hem bu kararı alandan, hem bu haksız karar için bile bile başvuran DEMİRÖREN MEDYA'dan tazmin edebiliriz. Bunun için de yine yol açık ve belli, tazminat davaları için Mahkeme yoludur.

Lütfen, gücünüz yetmiyorsa birkaç kişi bir araya gelin, tek dilekçe başvurusu birden çok kişi tarafından yapılabiliyor. Herkes elinden geleni yapsın. Açılan her dava hakkımızın aranması için bir güç birliği oluşturacaktır. LÜTFEN BUNU UNUTMAYINIZ.

ZAMAN KONUŞMA VE TROLLERLE VAKİT KAYBETME ZAMANI DEĞİL, HUKUKİ ZEMİNDE HAK ARAMA ZAMANIDIR. BUNUN DA TEK YOLU İDARE MAHKEMELERİNE BAŞVURMAKTIR.
    *** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Sayfa 771/985 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •