Sayfa 771/804 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. sorun resesyon karlılık düşük daha malı toplayamdaılar haber akışı yok patron benim hissenin fiyatı pahalı diyor kağıtta tahtacı yok kayıtlı sermaye tavanını yükseltmiyorlar varda var ne ararsan var bu kaplumbağda.ytd değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    sorun resesyon karlılık düşük daha malı toplayamdaılar haber akışı yok patron benim hissenin fiyatı pahalı diyor kağıtta tahtacı yok kayıtlı sermaye tavanını yükseltmiyorlar varda var ne ararsan var bu kaplumbağda.ytd değildir.
    [emoji106]

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    sorun resesyon karlılık düşük daha malı toplayamdaılar haber akışı yok patron benim hissenin fiyatı pahalı diyor kağıtta tahtacı yok kayıtlı sermaye tavanını yükseltmiyorlar varda var ne ararsan var bu kaplumbağda.ytd değildir.
    Hisse performansının bu dediklerin ile alakası yoktur..
    Daha tutarlı olmanı tavsiye ederim..

Şirketin hammaddesi rulo saç ın fiyatının dünya piyasalarında düşük seyretmesi şuan ki fiyatı tam anlamı ile yansıtır..

Hissenin 2 yıl önceki 20 ile 150 hareketine baktığında bunu net olarak göreceksin..rulo saç fiyatlarının o dönem 450 $ dan 2000 dolara gitmesini fiyatlamistir şirket..

Suan 720 $ da hareket ediyor dünya rulo saç fiyatları..
    Eldeki stoklar önümüzdeki dönemde fiyatların yükselmesi ile hisse fiyatı olumlu etkilenecektir...

YT.D..

4.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Hisse performansının bu dediklerin ile alakası yoktur..
    Daha tutarlı olmanı tavsiye ederim..

Şirketin hammaddesi rulo saç ın fiyatının dünya piyasalarında düşük seyretmesi şuan ki fiyatı tam anlamı ile yansıtır..

Hissenin 2 yıl önceki 20 ile 150 hareketine baktığında bunu net olarak göreceksin..rulo saç fiyatlarının o dönem 450 $ dan 2000 dolara gitmesini fiyatlamistir şirket..

Suan 720 $ da hareket ediyor dünya rulo saç fiyatları..
    Eldeki stoklar önümüzdeki dönemde fiyatların yükselmesi ile hisse fiyatı olumlu etkilenecektir...

YT.D..
    ercb 30 liradan 160 liraya geldi daha yeni
    brsan 80 liraya

bunlar 2000 dolardan satmaya devam ediyorlar öyleyse malı.

Hisse fıyatları o fiyattayken gelen bilançolarda bile sureklı geri gitti hatırlarmısın bilmem.

Hisse baskılandığı için buralarda beklemektedir. Başka izahı yoktur. Baskılanan kagıda yatırımcı gelmıyor buda bizim borsanın kuralı.

5. Onların üretiği boru çapları büyük erciyes boru elan musk ın firmasına özel tüp geçit borusu üretiyo birazda elan musk etkili aldığı ihaleleri kapta paylaşıyo erbos 20 senedir bakın bakalım sadece 1 tane ihale haberi var başjada yok kayserili patron diyoki ben nezaman istersem ozaman istediğim fiyata giderim patron ben müsade etmediğim sürece işinize gelirse böyle. Kendi şahsıma göre görüşüm. Ytd. Deldir

6.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    Onların üretiği boru çapları büyük erciyes boru elan musk ın firmasına özel tüp geçit borusu üretiyo birazda elan musk etkili aldığı ihaleleri kapta paylaşıyo erbos 20 senedir bakın bakalım sadece 1 tane ihale haberi var başjada yok kayserili patron diyoki ben nezaman istersem ozaman istediğim fiyata giderim patron ben müsade etmediğim sürece işinize gelirse böyle. Kendi şahsıma göre görüşüm. Ytd. Deldir
    aynı şeyi konuşuyoruz. patron ben ne zaman istersem o zaman diyor. kap falanda hikaye bu kagıtta. Zaten giden kağıtların hepsi kapla mı gitti sanki kar ortada rasyoları ucuz, bedelsiz beklentili vs ama gitmedi çünkü bırakmadı özbıyık. peki patron ne zaman isteyecek gitmesini? elindeki son kuruşuna ölü fiyattan toplayana kadar. Resesyon mu var karlılık düştü mü evet ama patron bütün bu olumsuzlukları ky düzmek kendi cebini doldurmak için kullanmakta. Yine kimsenin ummadığı ky nin en az olduğu bir zaman diliminde harekat başlatıcak diye dusunuyorum.

7. 2022/12...
    2.5 milyar ciro bekliyorum..

8.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    2022/12...
    2.5 milyar ciro bekliyorum..
    demır celık sektorunde %40 civarı daralma vardı en son ekim ayına dair bilgi. ayrıca fabırakada calısanlardan bırı sanırım yazmıstı personele yıllık ızın kullanıdırıyorlar dıye. o ciro zor bence ama hayırlısı.

Sayfa 771/804 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •