Sayfa 771/897 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by museme32 Yazıyı Oku
    İstediği kadar oyalasın.geçen sene 30 dolar tarla bu yıl 12 dolar arsa .imar değişikliği olmuş .fiyatta indirim yapmış belkide son 1 yılda Türkiye'de ucuzlayan tek şey.
    Yarın öbür gün kat karşılığı görüşüyoruz veya satıyoruz diye şirketten bir kap gelse görürüz o baskılamaya çalışanların halini.yinede karar herkesin kendine ait.kimseyi etkilemek istemem.kesinlikle kimse al sat tut veya yatırım tavsiyesi gibi algılamasın
    Çok para kazandı spek bu tahtadan bizden fazla kazandı hatta..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. eczyt 2013 de 1 dolardi simdi 5 dokar
    turgg 2013 de 13 dolardi simdi 12 dolarlarda
    baska bi sey demiyecem

3. Gazmanbaba^dan hiç ses soluk yok, düzelemedi mi acaba?.

4.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    eczyt 2013 de 1 dolardi simdi 5 dokar
    turgg 2013 de 13 dolardi simdi 12 dolarlarda
    baska bi sey demiyecem
    Eczacılarla TURGG kıyaslanamaz şirketler. Eczacılarda fiyata etki eden faktörlerin arasında arsa geri planda kalır. Şu ana kadar fiyatlanmadı bile Ayrıca 2013 te Ecyat 2.5 USD idi İlaç ise 1 usd civarı idi.

Ama şunda kesinlikle haklısınız, Halka açılış fiyatı 12.5 usd idi TURGG nin şu anda 12.9 usd. O zaman insaat yapılmaz bir tarla idi. İmar yoktu. Şimdi arsa oldu gibi Bu kadar Usd nin kendi enflasyonuna rağmen ve son yıllarda arsaların özellikle İstanbul'da dolar bazında fiyatını kaç kez katlamasına rağmen hala aynı fiyatta. Bakalım ne olacak. Siz de eskilerdensiniz biliyorum. Umarım bu kez bir şeyler olur

Not: Ecyat o tarihten sonra Bir de bedelsiz % 50 aldı. O fiyat 3.75 usd. oldu. Yani aslında o da pek artmamış.

5.  Alıntı Originally Posted by odasdemir2017 Yazıyı Oku
    Gazmanbaba^dan hiç ses soluk yok, düzelemedi mi acaba?.
    Bence gazmanbaba turgg 4 hane oluncaya kadar biraz dinleniyor…

6.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Bence gazmanbaba turgg 4 hane oluncaya kadar biraz dinleniyor…

Yoruldu adam uzerine hastalik. Yazacak yeni bir durum da yok zaten. Dinlensin.

7.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Yoruldu adam uzerine hastalik. Yazacak yeni bir durum da yok zaten. Dinlensin.
    Bence Sn. Gazmanbabayı fazla hafife almayın, almıyorsunuz zaten. Bundan yaklaşık 1 yıl önce bu iş 2023’e kalır dediğinde ben serzeniştte bulunup abarttığını düşünmüştüm ama dediği çıktı. Geçen gün hastayım, tavanlarınız bol olsun dediği gün kağıt hareketlendi. Velhasılkelam, kendisi bu işin epicenter’ında bana kalırsa. Durmak yok, Zat-ı allerini takip etmeye devam…

8. bi kap haberi geldi. biseyler hizlanacak gibi

Sayfa 771/897 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •