Hayırlı akşamlar hocam hoşgeldiniz. OZKGY yabancı çıkışı var biraz baskı bundan mı? Bide Ostim 4.07 inerek üzüyor bizi.Kulağını çeksen spek efendinin...
Hayırlı akşamlar hocam hoşgeldiniz. OZKGY yabancı çıkışı var biraz baskı bundan mı? Bide Ostim 4.07 inerek üzüyor bizi.Kulağını çeksen spek efendinin...
Hayirli aksamlar herkeze,Çelik hocam Alctl ve Prkab ile ilgili yorumlarinizi merak etmekteyim biraz zararim var ve sizin genel önerinizi dinleyip sabirla beklemekteyim fakat yinede ongorulerinizi bilmek isterim,saygilar.
Uzun süredir izleyixi modundaydım. Sayfadaki olağanüstü seviyeden ve saygıdan dolayı üye olmaya karar verdim. Çelik hocam saygılar sıkı takipçinizim.
Hazır üye olmuşken soru sormamda mahsur yoktur umarımusak malum hissemiz
Güzel gidiyor ancak başladığımız yere döndük dedirten bir hisse olabiliyor
2. Hisse kervt
Güzel ve salin gidiyor
Bu iki hisse için yorumuzunu alabilir miyim?
Tekrardan saygılar teşekkürler
USAK bir kere daha deneyip çok hafif geri çekildi...Yarın bir sürpriz yapıp tekrar deneyebilir... Aşması gerekeni aşmak için çok bekletecek gibi durmuyor sanki... Ben biraz dinleneceği yönünde oy kullanıp daha hazır başka bir kağıda ek yaptım... Kısa süre içerisinde tekrar dönerim fırsat verirseÇelik Hoca ne düşünür ben de merak ediyorum. YTD...
Merhaba çimento hisselerinden uzun vadeli olarak öneriniz var mı hocam ve değerli arkadaşlar
Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri