Sayfa 771/1004 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Buraya hayatında hiç uğramamış kişiler, nolyoz yavvv... diye bu topige geliyorsa, dolar gayme daha çok su kaldırır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Merak ettiğim birşey var.

Dolar 25 lira olsa, herkes tl mevduat , varını yoğunu satıp dolar alsa. Sonra 5000 puan faiz artırımı dolar çat 10 lira.

Sonucu ne olur sizce?

Sadece merakımdan böyle bir senaryo uydurdum.

Çevremde şu an bile evini vs satıp dolara gen bi dünya insan oldu

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Abdullah çiftçiyi ben çok severim.Genelde iktidara direk laf etmez hatta savunur gibi konuşur.Neyse geçen bir videosunda faiz düşürme konusunda global sermayeye ters düştüğümüzü söyledi.Bu savaşı normalde kazanamıyacağımızı söyledi. reisin bildiği bir şey varsa bir yerde anlaşması yapılmış bir para varsa iş değişebilir dedi.Ama bu savaşı devam ettirirsek ve o para da yoksa ne olur derseniz dedi ,ne olacak afrikada da ülkeler var insanlar önlerine yaprak bağlayıp geziyorlar onlara da bir şey olmuyor dedi güldü.Yani subliminal bir mesaj var orda da neyse.Benzetmeye on dakika falan güldüm.Hayır kurtuluş savaşı veriyoruz falan diyoruz da işi bilen hükümete antipatisi olmayan bir analist bile olacağı diyor işte.Bağlarız yaprakları önümüze gezeriz diyor.
    bence bu gidişle önümüze yaprak değil arkaya sunta bağlamak lazım

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memetcim cuma günü borsada yapılan satışlar pazartesi yeniden borsaya mı gider yoksa salı günü yeşile saldırır mı
    Sabaha kadar daldırsin 17 de grafik bitti.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Nas var olmaz öyle şey günah

Bizler uzun vadeli bakıyoruz olaya ancak karını realize etmek isteyen kodamanlar belirler piyasayı. 2018 ağustosta 8 liradan dolar alanlar 3 sene bekledi. O zamanda battık bittik modundaydı ülke.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sadece merakımdan böyle bir senaryo uydurdum.u
    800-1000usd asgari olur... Nebati kalpten gider...

7. 300usd üstü kalmaz...
    200usd altı sorun..
    150 sosyal sorun
    100 altı iğne/kırılım

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Merak ettiğim birşey var.

Dolar 25 lira olsa, herkes tl mevduat , varını yoğunu satıp dolar alsa. Sonra 5000 puan faiz artırımı dolar çat 10 lira.

Sonucu ne olur sizce?

Sadece merakımdan böyle bir senaryo uydurdum.

Çevremde şu an bile evini vs satıp dolara gen bi dünya insan oldu
    Sorunun kaynağı faiz olmaktan çıkalı 20 gün oldu. O $ey 10 lirayı geçmeyecekti..
    10 üstü faizle fln dödüremezsiniz, dönse bile çok sürmez, düzeltme olur, millete fırsat olur, sorunun kaynağı bizzatihi şahsım.
    25 den de 10 a kolay kolay düşmez öyle, ha düşerse , düşersede evini satanlar götünü avuçlar yıllarca beklerler

Sayfa 771/1004 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •